Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aaliyah se během dne v lázních spojí s Cruz. Bobby, Tex, Two Cups, Randy a Tucker konfrontují hrozbu v Safe House. Kaitlyn a Joe jsou za misi v San Antoniu pokárány. (SkyShowtime)

Recenze (7)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže potvrzeno. Scénář je tak nudný (a debilní), že není schopen ani vymyslet solidní krycí historku pro klíčovou agentku, nebo solidně vysvětlit co tam vůbec dělá botoxka a její manžel. Zato vedlejší příběhy jim jdou skvěle (a celkem originálně). Hodnocení dolů i za trapnou lesbo vsuvku. Vážně to už bez toho dnes nejde? ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vážně? Až do poslední scény to byl slušný politický thriller s minimálně jedním moc dobrým momentem. A tvůrci udělají co? Z původně hetero postav najednou vymačkají scénu pro homosexuály? Aby byly splněny kvóty? To je tak ubohé, tak vlezdoprdelácky pokrytecké. Sheridan tady už tak není ve formě, ku*vit to ještě nesmyslnými vsuvkami pro menšiny...to fakt nepomáhá. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekompromisní dámy, testosteronem napumpovaní hošani, rozervaná psychika, boj s Islámským státem a konečně i (nakonec zbytečný) Morgan Freeman. Aaliyah (Stephanie Nur, ten její pohled…), jejíž otec financoval všechny možné konflikty, které se staly po 21. září na Blízkém východě, se do vdavek nechce. Na Cruz čeká zážitkový zkrášlovací den, čímž natahujeme další minuty. Stejně tak politickým žvatláním. Místy je to loudavé a ploché, jindy uspěchané. Ale hlavně to nemá moc co říct. Prostě autor Yellowstoneu, 1883 či Starosty Kingstownu v tom přetlaku projektů lehce ztratil formu. A tohle další čtyřicetiminutové vyprávění je poznamenané průměrností a nedostatkem představivosti. Tři až čtyři hvězdy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama