Reklama

Reklama

Život s Louiem

(seriál)
  • USA Life with Louie

Série(3) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (88)

Guran 

všechny recenze uživatele

Když ještě bylo Foxkids, nemohl jsem se tohoto seriálu dočkat. Měl jsem ho rád podobně, jako Piráta divokého Jacka, ovšem Jack je můj nejoblíbenější seriál. "Život s Louiem" je hned za ním. Foxkids bylo v mých malých dobách pro mě nejlepším pořadem a takových seriálů jsem měl víc, jako třeba "Kl획ák"; "Kocour Raplík"; "Hrom ještěři" atd. Ty časy už jsou dávno pryč. Dnes mám tyto seriály na DVD a pořád na ně koukám a připomínám si ty časy, kdy jsem ještě chodil do prvních tříd na základní škole. Český dabing je tady u toho brilantní, takže se určitě budete bavit s hláškami Andyho Andersona. Jenom škoda, že v nových dílech je jiný dabing. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Ted na CT1 skoncila Cesta do ameriky... neveril jsem svym ocim, kdyz jsem v zaverecnych titulkach zahledl tu znamou tvar a u ni jmeno "Louie Anderson"! Ja ani nevedel, ze Louie skutecne existuje :-) Tenhle zabavny serial patri mezi ty lepsi, z jinak fakt debilniho kanalu Jetix (drive Fox kids). Valecny veteran Andy, starostliva manzelka a matka Lora, Louie a jeho suche hlasky, to vse vytvari paradni atmosferu plnou pohody... ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoblíbenějších animáků na Foxu. Na Život s Louiem jsem se vždycky těšil. Nejlepší byl jeho otec, který pořád hláškoval a strašně mě bavil. Kdybych se na to koukl teď, tak mi to příjde asi docela o ničem a hlavně je to dělané pro děti a je tam ta dětská naivita. Většina toho co se Louiemu stane je blbost, ale když jsem byl menší, tak mě to hrozně bralo. Z nostalgie ty 4 * nechám. ()

Wikishka 

všechny recenze uživatele

Pohádky hodnotím podle toho, jak se mi líbily jako malé. A Louie se mi nelíbil vůbec. Ani to jak vypadal, ani o čem byly jednotlivé díly. Neměla jsem ráda ani toho jeho tátu. Malým dětem prostě nějaký hlubší smysl, kterým nejspíš tato pohádka oplývá, nedává smysl. A tak bohužel ztrácí i to samotné pohádkové kouzlo. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Obľúbený detský seriál ktorý nad ostatnými čo vysielalo Fox Kids (neskôr Jetix) kvalitou o dosť vyčnieval. V pohode sa dá sledovať aj keď už nie ste dieťa. V každej časti nájdete niečo poučné a postavy sú vám stále sympatické. Je krásne na akých jednoduchých veciach a situáciách tu pohľadom malého chlapca dokázali zdôrazniť krásy života. Nostalgická spomienka na detstvo ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Seriál získal dve Daytime Emmy Awards. Taktiež trikrát získal Humanitas Prize, čo bolo viac než dostal ktorýkoľvek iný animovaný seriál. (Tolf)
  • Život s Louiem je americký seriál inšpirovaný Andersonovým detstvom. (Tolf)
  • Celkovo vyšlo 6 kníh založených na jednotlivých epizódach tohto seriálu. (Tolf)

Reklama

Reklama