Reklama

Reklama

Život s Louiem

(seriál)
  • USA Life with Louie

Série(3) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (88)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Odľahčená verzia Simpsonovcov v 60. rokoch, vhodná aj pre deti. Alebo inak, Louieho suchý humor, militaristicky založený otec ktorý ľpie na svojom starom aute a matka, ktorá všetko spraví a vždy vie poradiť. Seriál plný sarkazmu, občas šialených, no uveriteľných príhod a hlavne perfektné vyobrazenie Ameriky 60. rokov so všetkým, čo k tomu patrí. ()

krvinka56 

všechny recenze uživatele

Jo tak tenhle seriál má jak příjemnou kresbu tak příběh.Navíc je místy dobře k zamyšlení.Ač kreslená postava tak se sní dá sžít.Některé díly sou fakt přehnané jiné vás královsky pobaví.Nevýhoda je že když ho často sledujete tak se ho snadno přejíte.Jeden z mála chytřejších a opravdu zábavných seriálů z Jetixu nebo kde sem to vyděl. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Seriál na kterém jsem vyrustál, a rozhodně nejlepší animák s pořádnou dávkou humor! Konkurenci nemá ani v Simpsonech. „Jen tak ze zajímavosti, kolik ti za to auto nabízel?“ „Pět tisíc dolarů.“ „Pět tisíc?!“ „Ale tati, vždyť to auto miluješ!“ „Miluji i tvou matku, ale pět tisíc je pět tisíc!“ ()

DonArian 

všechny recenze uživatele

ten nejlepší seriál který kdy běžel na bývalem Jetixu. Nejlepší postava je jednoznačně táta Andy Anderson s tím jeho ustavičným Já to slyšel! a stále méně zajímavými vojenskými příběhy. Dabing je vcelku dobrý hlavně Bohdan Tůma jako Andy...ale má taky pár vad typu že polovinu mužských postav dabuje žena a vůbec minimum postav v dabingu. Ale jinak je tenhle seriál naprosto geniální a patří k těm nejvtipnějším které jsem kdy viděl. A nakonec hláška: "Louie...už máš hotový úkoly" "Jo tati..." "Tak mi pomůžeš s autem" ........ "Louie? Už máš napsaný úkoly" "No..ještě ne.." "Kolikrát ti mam řikat,že je máš mít hotový ještě před večeří? Za trest mi pomůžeš s autem" :D ()

Wikishka 

všechny recenze uživatele

Pohádky hodnotím podle toho, jak se mi líbily jako malé. A Louie se mi nelíbil vůbec. Ani to jak vypadal, ani o čem byly jednotlivé díly. Neměla jsem ráda ani toho jeho tátu. Malým dětem prostě nějaký hlubší smysl, kterým nejspíš tato pohádka oplývá, nedává smysl. A tak bohužel ztrácí i to samotné pohádkové kouzlo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Život s Louiem je americký seriál inšpirovaný Andersonovým detstvom. (Tolf)
  • Louie Anderson v rozprávke a rovnako aj v reálnom živote vyrastal vo Wisconsine. (buLLiTT)
  • Seriál získal dve Daytime Emmy Awards. Taktiež trikrát získal Humanitas Prize, čo bolo viac než dostal ktorýkoľvek iný animovaný seriál. (Tolf)

Reklama

Reklama