Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Asi to není nejlepší film s Eddie Murphym, který jsem kdy viděl. Ale i tak je to skvělá komedie. Líbí se mi, že si na nic nehraje, naopak, je to čisto čistá komedie. Původně jsem dal 3*, pak jsem si ale uvědomil, že jsem se celých 90 minut dobře bavil a přidal jsem ještě čtvrtou *. No a protože mám slabost pro Rosario Dawson, dopadlo to, jak to dopadlo. 5* a film určitě rád uvidím znovu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu kravina, která nemá se sci-fi vůbec nic společného. A stomilionový rozpočet tam vůbec není vidět (když pominu jednu slušnou bitku ve vakuu a honičku). Na druhou stranu pitomá, ale docela zábavná krimikomedie, která se čistě náhodou odehrává na Měsíci se slušnými Quaidem a Cleesem. Murphy se tu ovšem moc nepřevedl. A u těch přestřelek a honiček jsem se docela bavil. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další Eddieho film, který je / byl propadák. Tentokrát jeden z největších propadáků filmových dějin. Film celkově není nijak zvlášť špatný, viděl jsem mnoho horších filmů, ale prostě ten rozpočet 100 mega je lol. Ten měsíc není bůhvíco extra, pokud jde o efekty, ale asi prostě vyrobit krabici s holoxichtem není jen tak... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Eddie sa vzdialil od rodinných nevtipností (Dr. Dolittle), či rodinných fekálnych nevtipností (Nutty Professor) a to sa mu vyplatilo. Film je nabitý hviezdami, ktoré sú viac, či menej využité (až na Burta Younga a Randyho Quaida). Poteší Jay Mohr i camea Luisa Guzmán a Johna Cleesea (ktorý je krásne utlmený). Ani slizký Alec Baldwin sa tu nestratil. A Eddie je totálny king. Film je dosť krátky na to, aby mohol začať nudiť a obsahuje peknú dávku humoru. Je potrebné pochváliť efekty, ktoré boli umiernené a úmyselne sa tvorcovia nesnažili o nejaké vážne futuristické vízie, ale iba o kulisy a efekty, ktoré majú pobaviť (ako to bolo v 80's). ()

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy ma lepšie snímky i horšie a tento považujem za tretiu kategóriu. Je to tak zlé, že som to chcel vypnúť, no ale v kútiku duše som stále dúfal, že sa to zlepší a ono nič, Humor nula bodov, príbeh nula bodov, herecké umenie- nemalo sa ako prejaviť atď. Vraj to stálo 100 melónov, tak o tom sa už naozaj dá povedať najhoršie vyhodené peniaze. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama