Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Han22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu kravina, která nemá se sci-fi vůbec nic společného. A stomilionový rozpočet tam vůbec není vidět (když pominu jednu slušnou bitku ve vakuu a honičku). Na druhou stranu pitomá, ale docela zábavná krimikomedie, která se čistě náhodou odehrává na Měsíci se slušnými Quaidem a Cleesem. Murphy se tu ovšem moc nepřevedl. A u těch přestřelek a honiček jsem se docela bavil. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Eddie vymodlil 100M dolarů rozpočtu, pozval partu kamarádů komiků a natočil sci-fi podle svého gusta - nejdražší sebestředný film všech dob... Bohužel pouhá přítomnost dobrých herců (Peter Boyle, Joe Pantoliano, John Cleese) nestačí, pokud říkají kraviny a přehrávají v těžce provařené sérii gagů... Utrpení pro diváky a další tvrdá lekce pro Murphyho, ale upřímně - mohlo to být ještě daleko horší... ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil bych to vyloženě jako filmový odpad. Samotný kabátek je dosela slušivý (přeci jen 100 miliónový rozpočet je 100 miliónový rozpočet). Ale je NESKUTEČNÉ, nakolik je film s takovým obsazením i prostředím nudný. Není otřesně debilní, nebo třeba nevkusný, jenom extrémně nudný. Za celou dobu jsem se zasmál tak pětkrát... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Film předchází pověst jednoho z největších propadáků v dějinách, ale vlastně nechápu proč. Taky z něj nejsem zrovna bez sebe, aleviděl jsem řadu slabších filmů, které byly úspěšné. Zřejmě byl nadstandartně drahý (ne že by to bylo znát) a v kině se rozpočet jednoduše nevrátil. No, Pluto Nash není vyloženě špatný, co mi ale vadilo: hlavní trojice před někým celou dobu prchá, někoho se bojí, panikaří, ale na začátku nebylo dostatečně vysvětleno proč, takže jejich osud mi byl víceméně lhostejný. Na té chatrné zápletce ale přece jen visí pár milých nápadů. Většina z nich plyne z kontrastu futuristického světa a starosvětsky tradičních funkcí jeho rekvizit a postav. Robotka Babette má design i chování francouzské pokojské, holografický šofér James (cameo Johna Cleese) je koncentrátem staré dobré Anglie, nejoblíbenější zpěvák vesmíru má image Franka Sinatry. :-) 40% ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film. Příšerné sci-fi, ještě horší komedie. Na druhé straně mi to přišlo rozhodně vtipnější a lepší než oba Zamilovaní profesoři. Po vizuální stránce je film celkem pěkný. Jenže scénář musel napsat opravdu duševně chorý člověk. Spoustu stupidností, naprostá nenávaznost, žádná logika a to vše téměř bez vtipu - výstižná slova k scénáří filmu Pluto Nash. Já osobně Murphy nesnáším (až na Osla ze Shreka) a v tomto filmu mé antipatie vůči němu ještě zvýšil. Zůstává rozum stát nad tím, proč role v tomto filmu přijali takoví herci jako Pantoliano, Guzmán nebo Cleese. Jedinou odpovědí na tuto otázku je zřejmě tučný rozpočet. No, nezbývá než dodat, že znovu bych tento film nechtěl vidět ani za prachy, byla by to opravdová ztráta času.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama