Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Neil Cuthbert | Hudba: John Powell | Produkcia: Martin Bregman, Michael Scott Bregman, Louis A. Stroller | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržba: 32,086,973 $ || Takto sa robia prepadáky: zasadiť običajnú romantickú komédiu do budúcnosti. O kasový prepadák máte postarané. Darmo kvalitných hercov. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Eddie vymodlil 100M dolarů rozpočtu, pozval partu kamarádů komiků a natočil sci-fi podle svého gusta - nejdražší sebestředný film všech dob... Bohužel pouhá přítomnost dobrých herců (Peter Boyle, Joe Pantoliano, John Cleese) nestačí, pokud říkají kraviny a přehrávají v těžce provařené sérii gagů... Utrpení pro diváky a další tvrdá lekce pro Murphyho, ale upřímně - mohlo to být ještě daleko horší... ()

Reklama

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy ma lepšie snímky i horšie a tento považujem za tretiu kategóriu. Je to tak zlé, že som to chcel vypnúť, no ale v kútiku duše som stále dúfal, že sa to zlepší a ono nič, Humor nula bodov, príbeh nula bodov, herecké umenie- nemalo sa ako prejaviť atď. Vraj to stálo 100 melónov, tak o tom sa už naozaj dá povedať najhoršie vyhodené peniaze. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Katastrofální příběh nasazen do výpravných kulis.Murphy tu už nepoužívá ani ten svůj pověstný škleb a ani spousta kratičkých výstupů známějších herců(Guzmán,Pam Grier,Young,Cleese,A.Baldwin) filmu nepomohlo.Opravdu hlavní problém je v tom příšerném ději,neboť něco tak našroubovaného na sebe se jen tak nevidí a navíc to vůbec nefunguje.P.S.trapnější herecký výkon,než předvedl Randy Quaid,už snad vytvořit nejde. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Bože Eddie do čeho jsi to zase vlezl! To, že už netočíš libový komedie na to jsem si zvykl ale už nějakou dobu střídáš ty alespoň průměrné filmy s příšernostmi tohoto typu, to už asi bude smutná pravda! A je to čím dál častěji! Tohle je trapný superbrak který je ztrátou mého drahoceného času. Lituji lidi co za Pluto Nash zaplatili lístek do kina. Kdybyste ty prachy za vstupenku rituálně spálili na počest rozloučení s Murphyho hereckou kariérou, udělali by jste líp! 1* za 18% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama