Reklama

Reklama

Eddie Izzard: Dress to Kill

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Velká Británie / USA, 1999, 114 min

Recenze (11)

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeho nejlepší Stand-up. I když se musí brát dost s nadhledem a ohledně faktografických údajů, ze kterých si dělá legraci, se mu nedá věřit. Jinak je naprosto skvělý. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem zase jednou šlápla vedle. Navnaděna skvélými vystupeními britských stand-up komiků Morana a Baileyho a taky vysokým hodnocením na CSFD, jsem sáhla po něčem, co jsem pouze útrpně dokoukala do konce. Zasmála jsem se asi dvakrát lehce a jednou více. A to má toto video téměř dvě hodiny. Trapné, nezábavné, nevtipné. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Ukrutně vtipné, nečekaně chytré, velmi, velmi zábavné a zkrátka všechno, co člověk od stand-upu očekává. V podání Eddieho Izzarda navíc mile osvětový rozměr. Neokoukatelné! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Eddie Izzard je ve stand-up vystoupení zcela jiný než ostatní vypravěči. Nesnaží se vás přesvědčit a ani nijak nekleje. Vypráví jen jako, aby řeč nestála. Nikam nespěchá a mile vypráví o historii Evropy, Hitlerovi, transvestitech. Hodně si pomáhá mimikou a je roztomilý jako malé štěně u misky se žrádlem. Nejvíce jsem se smál u scénky se smrtí Engelberta Humperdincka = hraje na diváky dvojí hru, mimicky naznačuje, že si děla srandu, že on neumřel a vzápětí naznačuje, že ne, že si nedělal legraci. Publikum absolutně neví, ale je to vtipné. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Zas po delší době britský stand-up a zase trochu jiný. V některých pasážích jsem prostě brečel smíchy a to především v přídavku, kdy mluvil o jazycích, to jsem se málem udusil smíchy. Je prostě dobrej. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, že se místy směju víc, než jsem kdy smál třeba u Dylana Morana. Byl jsem rád, že vůbec můžu dýchat. Zkrátka dvě hodiny smíchu. ()

MarthyL 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem ho viděl v top 100 stand up komiků podle hlasování diváků Channel 4 a v řádce těch sto kousků jednoznačně vybočoval, minimálně make upem. Stand up a make up to mi tehdy připomínalo klauna v cirkuse. Netuše hlubší smysl toho líčení. Pak jsem viděl tenhle jeho gig a bylo jasno. Pro pochopení "vzniku" stand up komika doporučuju film jeho bývalé partnerky Sarah Townsendové BELIEVE. V něm je popsána geneze Eddieho kariéry. Bylo milý zjistit, že jeden z producentů Dress to Kill byl i Robin Williams. ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Sice moc stand-up komiků neznám, ale Eddie musí být jedním z nejlepších. Nenechá vás vydechnout, žvatlá, zatancuje, máchá rukama, trefnými poznámkami hlásí svět kolem sebe a vy se usmíváte. Inteligentní šoumen. Ale přesto těch opravdu geniálních vtipů tam nebylo až tolik a není až tam nekorektní jak by mohl být, proto zůstanu na lepších čtyřech. Ale God attack the queen jsem vydýchával hodně dlouho. ____ Napodruhé jasných pět. Geniální show, umíral jsem smíchy. ()

Reklama

Reklama