Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem nedokázal pochopit, na co to vlastně koukám. Zpívající otvírák mě velmi rozčaroval. Potom přišli prapodivné scény zvířat a dětí a já měl chuť film vypnout. To by však byla škoda. Snímek se totiž pomalu ale jistě ustálí a přinese krásný příběh jako stvořený pro animák. Nějaké poučení, vztahy mezi lidmi a zvířaty, hromadu humoru a neskutečné množství nápadů. Film je natřískaný nápady. Někdy se jedná o tak šílenou spršku gagů, choreografie a vizuálních vjemů, že nebudete vědět, na co dříve reagovat. Tenhle animák si jde jasně za svým cílem a u toho vás obdaří přehršlí autorských nápadů. Pokud jste znavení Pixarem, Disney a vlastně celkově mainstreamovým proudem animáku, Leo vám nesmí proklouznout, protože tenhle zážitek si budete pamatovat. Škoda jen těch hudebních vsuvek, bez nich bych se nebál napálit absolutorium. Pro mě překvapení roku. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Jediná slabina jsou, jak zde píší jiní, úísně. Jinak tohle je film, jak z Pixarovských zlatých let. Nadčasový, zábavný, nenucený, rodinný, hluboký, dětský i dospělý. Postavy jsou perfektně napsané, nejsou vůbec Hollywoodsky schematické a přirostou vám k srdci. Sandlerův ještěr jede koncert a Burrův želvák mu skvěle přihrává. Oceňuji, že "záporák" došel k prozření už ve dvou třetinách filmu a Sandler prostě válí a snad se konečně láme ta jeho nezasloužená negativní pověst, protože on je opravdu dobrý nejen herec, ale i scénárista a komik. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci animák z dielne Netflixu, čo sa až veriť nechce. Zábava aj pre malých aj pre veľkých, pozerali sme s dcérkou a páčilo sa to od prvej minúty obom. Odporúčam, ďaleko lepšie ako posledná kinoprodukcia od Disney prípadne noname spoločností s výnimkou Pixaru, ktoré je stále samozrejme dokonalý. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, co jsem si to pustil, ovšem k mému překvapení je Leo animák s přesahem nejen pro děti, ale i dospělí si v něm to své najdou. Adam Sandler má skvěle napsanou postavu a svým přistárlým dabingem dokázal Leovi vdechnout velkou část svých sympatií. Velmi milé překvapení, které jsem si užil mnohem více než jsem mohl čekat a to jsem slyšel už předtím dobré ohlasy. V době kdy mě animáky úplně pouštějí je to o to cennější skalp. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Leo si mě získal od samého začátku, je to nesmírný sympaťák, který plánuje utéct ze školního akvária na svobodu.. Jedná se o zábavný, milý, vtipný, nápaditý animák pro malé i velké diváky.. Líbil se mi jak příběh, tak hudba, pochvalu zaslouží i hezký český dabing, tedy spokojenost a krásné čtyři hvězdy.. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama