Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

hematop92 

všechny recenze uživatele

Konečně po x letech v tomto období zpatlaných pohádek a trapných animáků pohádka, co stojí za to. Dospělé fóry, mnoho odkazů na tuto zasranou společnost, kterou bych nejraději pozabíjel, podpálil, vykuchal ehm pardon. Nechal sem se zas unést. Hodnotím pohádku. Uklidni se Hematope. Je to fajn pohádka, dal bych 4, ale vzhledem k tomu, že opravdu se jedná po hodně dlouhé době něco dobrého tak dám fullhouse. Sandlera i přes to nemám rád tak jak celou společnost. Zasraná, pojebaná, posratá...... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejší animák tohto roka, s dcérou sme sa skvele bavili. V skutočnosti to nie je o nejakom jašterovi, čo sa chce dostať na slobodu, ale o školákoch, ktorí si prechádzajú všelijakými mindrákmi. Normálne terapeutický film, niečo tak dobre vymyslené nemal Disney niekoľko rokov. Tón perfektne vyvážený medzi sandlerovským bizárom a dojákom. Omnoho inteligentnejšie, ako sa to tvári z trailerov, a fakt pre celú rodinu. ()

Reklama

cernakus 

všechny recenze uživatele

Jediná slabina jsou, jak zde píší jiní, úísně. Jinak tohle je film, jak z Pixarovských zlatých let. Nadčasový, zábavný, nenucený, rodinný, hluboký, dětský i dospělý. Postavy jsou perfektně napsané, nejsou vůbec Hollywoodsky schematické a přirostou vám k srdci. Sandlerův ještěr jede koncert a Burrův želvák mu skvěle přihrává. Oceňuji, že "záporák" došel k prozření už ve dvou třetinách filmu a Sandler prostě válí a snad se konečně láme ta jeho nezasloužená negativní pověst, protože on je opravdu dobrý nejen herec, ale i scénárista a komik. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobrá animace, fajn příběh a Sandlerův hlas hlavnímu ještěřímu hrdinovi dost sedí. Přesto mě ale Leo nějak extra neoslovil. Velký podíl na tom má fakt, že jde z jedné třetiny o muzikál a bohužel ne moc dobrý. Prakticky ani jedna písnička není jakkoliv výrazná a zapamatovatelná a to je u muzikálů (i těch částečných) celkem potíž. Na jedno shlédnutí je Leo nicméně úplně ok a hlavně děti se u něj bez problémů zabaví...60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Leo se mi teda nejevil jako zásadní animák, ale nutno uznat, že jde snad o nejlepší animák letošního roku. Pixar/Disney začíná být už únavný a jejich pohádky poslední dobou za moc nestojí, kdežto Netflix docela slušně válí. Už Rodina na Baterky bylo slušné překvápko a tohle není vyjímka. Adam Sandler se nezapře. Příběh o leguánovi a želvě, kteří jsou v terariu ve školní třídě a postupně se začnou seznamovat se všemi dětmi, kteří dostanou za úkol si Lea vzít na jeden den domů. Jakmile zjistí, že umí mluvit, začne dětem pomáhat s jejími problémy, což je fakt jednak originální, ale taky velmi poučné a hezké. Je to z části také muzikál, ale písničky zde hezky pasují, každé dítě má zajímavý problém, který třeba vyřešit, Leo je mega sympaťák, kterému divák fandí a želva je zase velmi vtipná. Párkrát jsem se slušně nasmál ( Nejlepší byl Dron, co ten tam předváděl mě trhalo na kusy), má to i příjemný spád a jde o slušnou zábavu pro celou rodinu.Yes tohle se povedlo. 8/10. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama