Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 5

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (77)

Timak 

všechny recenze uživatele

Na nápad udělat z monster lidi jsem se hodně těšil. Jenže celý film vlastně vyšuměl úplně do ztracena. Nejlepší byl Frankie, ale ostatní monstra absolutně nevyužitý potenciál. Absence Sandlera či Jamese není patrná, ale celkově ten film prostě působí jako laciná výplň, jako nějaký vánoční speciál bez Vánoc. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžko říct jestli kvalita vzrostla, rozhodně neklesla. Zajímavější příběh než minule, lidé se dokáží měnit v monstra a opačně. Adam Sandler tentokráte chybí, Drákulu mluví poprvé někdo jiný. Vůbec mě to nevadilo, protože u nás doma běžel dabing. Pokud by Transylvánie měla připutovat i za další 4 roky v podobné kvalitě, tak je to určitě lepší a méně strašidelné než další díly Doby ledové. 50% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zatim nejslabsi dil ze serie, v podstate naprosto zbytecny pokracovani, kde i ten Sandler se jim na to uz vysral. Dejove sice klasicka blbost, ale tentokrat uz se film snazi i lehce poucovat o dulezitosti rodiny a podobne a bohuzel je to na ukor forku. Kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jediny vtipny sceny jsou Draculovo cesta dzungli, to ostatni je jen takova vata s kupou starejch znamejch sympatickejch postav, jejichz premena je naprosto nevyuzita. Slabsi 3*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Uřvanější, naspeedovanější a hlasitější animák jsem nejspíš ještě neviděl. Místo toho odešel humor, vtip a všechno sympatický, co udělalo jedničku tak příjemnou a zbytek série se na tom ještě jakžtakž svezl. Tady se už ale nepohybujeme na neutrál, ale spíš stojíme. Je to šíleně z rychlíku, vtipy nevyzní, nebo na ně divák nemá ani čas a celý to vypadá prostě lacině. Jen jako snaha vytřískat ještě nějaký ten dolar. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se podívat na infantilní animák, určitě nezaškodí ani předospělému chlápkovi...jsem si řekl. A jo, neuškodilo mi to. Nemusel jsem použít víc mozkových buněk, než stačí na udržení svěračů a víček. Jedny aby se neotevřely, druhé nezavřely. Premisa není blbá a jakýsi potenciál tam je, ale pořád je to hloupoučká pohádka s jasným poučením dětí. Oproti jedničce kouzlo vyprchalo a přestože nechyběly ani vcelku dobré nápady, tak mě to moc nebavilo. Bylo víc než jasné jak to dopadne, i jak se k tomu konci bude směřovat. Ale těžko si stěžovat, že se nekoná žádný další Shrek, nebo aspoń nějaká lepší pixarovina. Hotel Transylvánie: Transformánie, je jednoduše průměrný animák. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Griffin (David Spade) v prvom filme spomína, že má kučeravé a ryšavé vlasy. Keď v tomto filme na seba Griffin vezme ľudskú podobu, ukáže sa, že to je skutočne tak. (belinko)
  • Ve 22. minutě Drákula zhypnotizuje Denise, ačkoliv je Denis také upír. (Moonys)

Reklama

Reklama