Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

Socom 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru jedna z tých ako tak stráviteľných i keď určite ťažko stráviteľných telenoviel. Je zbytočné tu niečo rozpisovať, všetky telenovely sú na jedno kopyto. Jedna hviezdička pre ako také herecké obsadenie,čo sa šarmantnej Rosalindy týka, inak dej, príbeh a všetko presne to isté ako 20 telenoviel pred a 20 za. 2/10 ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Ať si říká, kdo chce, co chce, v době vysílání tohohle seriálu to bylo skoro to nejlepší co bylo. Je jasné že hodnotit to zpětně je blbost, protože přiznejme si, v době "tak-jde-čas-u", "dallas-u" a nepestrém výběru seriálů to byl skoro zlatý hřeb.To nebylo jako dnes, jedna kriminálka za druhou a co minuta, to jiný pořad. Romantika, dobrá zápletka, příběh na tu dobu nový. Navíc nefalešně zpívající herečka, to také nebylo marné...Hodnotit to z dnešní doby, je to propadák, ale to prostě nelze, buďme soudní.. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rosalinda, pěkná pinda, Rosamunda, pěkná... Ehm... Aneb jak si děti tehdy říkávaly. Obyvatelé vesničky ČSFD jsou k telenovelám neúměrně krutí, a navíc evidentně rasističtí. Že v 90% případů se jedná o nedochůdčata, která jen somrují, okrádají a chlubí se cizím peřím, to neznamená, že zbylých deset procent je taky takových. Co třeba slečna Divoký anděl? A slečna Kachorra? A slečna Vypůjčené životy? A slečna Manuela? To všechno jsou dělnice s tváří umouněnou od popela, ale poctivě pracující. K těm se řadí i Rosalinda, která zdánlivě nebyla víc než exhibicí nádherné popové divy Thalíi, ale při bližsím pohledu ukrývala ryzí telenovelní jádro, takové, pro které telenovely tolik milujeme. Hodnou hlavní hrdinku sexbombího vzezření, fešáckého hlavního hrdinu, jeho konkurenta, neméně fešáckého avšak mnohem špatnějšího (opak slova "lepšejšího") člověka, fůru škodičů (main villain Rosalindy byla zlá tchýně Valerie, ta měla svého "čističe" Mizériase, služebnou Berthu a další ne tolik významné parchantíky, jejichž skon či jiný veselý odchod jsme mohli v průběhu sledovat), slabošské dobráky, kteří se nakonec vzepřeli osudu (ať už hlaveň pistole obrátili proti svým mučitelům nebo proti své spánkové kosti) a spoustu dalších nezbytných plochých figurek, které své uplatnění jinde než v telenovelách nenašly. Všechno to bylo v mixu absurdních a bizarních zápletek v obvykle pomalém tempu atd... Ale celé to bylo prostě o kus výš, než ty opravdu odpadové telenovely. Velkou měrou přispěla i samotná Thalía, kterou je radost vnímat všemi smysly (jop, poslouchám laciný popík, a nestydím se za to). Rosalinda není pinda, je vlastně docela cool. Znáte to, jednooký mezi slepými král. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Ach, já jsem trpěla s Rosalindou a José Fernandem poté, co si ona konečně vzpomněla, kdo je, ale vlastně spolu "nemohli" být. A ta scéna v kostele, kdy si měla brát toho staršího chlapíka v kostele, José Fernando (sakra, snad se tak jmenoval) tam u zdi, kousek od oltáře, trpěl, zvláště poté, co Rosalinda řekla tomu chlapíkovi ANO. Náhodou, krásně se mi s nimi trpělo. Navíc dodnes si pouštím jednu klavírní skladbu...Ach jo. :D ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Rosalinda, Kassandra, Manuela, Kachorra, Betty nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Speciálně pro potřeby filmového štábu bylo vypěstováno a použito před 2 500 květin, což byl rekord v historii telenovel. (HappySmile)
  • Herci měli k dispozici čtecí zařízení a také člověka, který před každou scénou přečetl text nahlas. Pak se udělala rychlá zkouška a hned se jelo naostro. (HappySmile)
  • V době natáčení herci a štáb pracovali od desíti dopoledne do půlnoci, šest dní v týdnu. (HappySmile)

Reklama

Reklama