Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Rosalinda, Kassandra, Manuela, Kachorra, Betty nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Lady ButterFly 

všechny recenze uživatele

Při mononukleóze se člověk hodně kope do zadku, takže sjíždí pěkně všechny programy a pak to přijde! Narazí na Rosalindu a má se aspoň čemu zasmát. :-D Nesledovala jsem to ani jako třináctiletá, teď s tím asi těžko začnu, ač jsem jeden díl vydržela (a snad i bez následků), ale tu jednu * musim dát (půlka je za úvodní song - nebuďte suchý, vždyť je to chytlavý-, druhá půlka za herečku Noru Salinas - čůza, kterou hraje mi někoho připomíná.) :-D ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Thalíu. Mám ji ráda jako zpěvačku. A navíc je to první telenovela, kterou jsem kdy viděla. Na to, že je to telenovela mexická, tak je to ještě slušné, protože ti co dokáží vyprodukovat za skvosty (narozdíl od Argentinců, kteří se neberou v tomto případě tak vážně, naopak), to jednomu sem tam zůstane rozum stát. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru jedna z tých ako tak stráviteľných i keď určite ťažko stráviteľných telenoviel. Je zbytočné tu niečo rozpisovať, všetky telenovely sú na jedno kopyto. Jedna hviezdička pre ako také herecké obsadenie,čo sa šarmantnej Rosalindy týka, inak dej, príbeh a všetko presne to isté ako 20 telenoviel pred a 20 za. 2/10 ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Ach, já jsem trpěla s Rosalindou a José Fernandem poté, co si ona konečně vzpomněla, kdo je, ale vlastně spolu "nemohli" být. A ta scéna v kostele, kdy si měla brát toho staršího chlapíka v kostele, José Fernando (sakra, snad se tak jmenoval) tam u zdi, kousek od oltáře, trpěl, zvláště poté, co Rosalinda řekla tomu chlapíkovi ANO. Náhodou, krásně se mi s nimi trpělo. Navíc dodnes si pouštím jednu klavírní skladbu...Ach jo. :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Speciálně pro potřeby filmového štábu bylo vypěstováno a použito před 2 500 květin, což byl rekord v historii telenovel. (HappySmile)
  • V době natáčení herci a štáb pracovali od desíti dopoledne do půlnoci, šest dní v týdnu. (HappySmile)
  • Herci měli k dispozici čtecí zařízení a také člověka, který před každou scénou přečetl text nahlas. Pak se udělala rychlá zkouška a hned se jelo naostro. (HappySmile)

Reklama

Reklama