Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může mi někdo vysvětlit jednu věc? Nejdříve vidíme Ahsoku, jak Silou hýbe hrnečkem a pak místo toho, aby použila Sílu a přitáhla si ten orb s mapou, tak musí bojovat s Baylon a pak ještě navíc na orb sáhne holou rukou...nejdřív krouží okolo, měla x možností orb chytit jen Silou a tím přerušit výpočet trasy. Tvůrci prostě nechápou, jak používat foreshadowing...narozdíl do např. Riana Johnsona, u nějž jsou tyto detaily dále využity a nutné pro pochopení dalších událostí. Scény nemají být samoúčelné, mají plnit svoji funkci v příběhu. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mi to přijde v některých částech hloupé, nebo minimálně zbytečně jednoduché, ale aspoň je to konečně zajímavé. Občas by neuškodilo trošku natáhnout nějaké dialogy, přišlo mi že jim často chybělo fakt málo aby ten dialog dostal nějaký pořádný smysl, ale jinak poměrně v pohodě epizoda. Po té co mě první 3 Epizody nechávali zcela chladným, po téhle začínám něco cítit, nejspíš takovej malinkej hajp. 7,5/10 ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to všechno co si fanoušci SW přejí. Je tam pif paf, jsou tam osobní dilema i SPOILER: Anakin S. Sice se v pár scénách najdou maličkosti a ti co budou hledat chyby je najdou, ale suma sumárum se jedná o příjemný SW seriál. Jo a i tady ten Anakin vypadá lépe než v Obi-Wanovi. Tady jde aspoň vidět, s jakým seriálem si kdo dal záležet. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, přesně tak. Kdyby v minulém díle bylo to, co bylo v tohle první dvě minuty (alespoň ze strany záporáků), bylo by to víc konzistentní. Ale stejně byl díl skvělej stejně jako právě tenhle. A potom přijde top úplně všeho. Až jsem si říkala: A kam po tomhle klenotu? Prostě jsem na tu nádheru jenom zírala a zírala! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama