Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mi to přijde v některých částech hloupé, nebo minimálně zbytečně jednoduché, ale aspoň je to konečně zajímavé. Občas by neuškodilo trošku natáhnout nějaké dialogy, přišlo mi že jim často chybělo fakt málo aby ten dialog dostal nějaký pořádný smysl, ale jinak poměrně v pohodě epizoda. Po té co mě první 3 Epizody nechávali zcela chladným, po téhle začínám něco cítit, nejspíš takovej malinkej hajp. 7,5/10 ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně parádní díl. SPOILER Marrok se zařadil mezi postavy, které si fandové oblíbili, vymysleli mu ty nejzajímavější backstory, aby se pak žádná z nich nevyplnila a on skončil v propadlišti dějin po boku Snokea a rytířů z Renu. Finální záběr na Anakina nic moc, na rozdíl od seriálu Obi-Wan byl omlazen asi víc než tam a bohužel to bylo poznat i když jen stál a nic moc nedělal. Snad bude v další epizodě vypadat líp. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může mi někdo vysvětlit jednu věc? Nejdříve vidíme Ahsoku, jak Silou hýbe hrnečkem a pak místo toho, aby použila Sílu a přitáhla si ten orb s mapou, tak musí bojovat s Baylon a pak ještě navíc na orb sáhne holou rukou...nejdřív krouží okolo, měla x možností orb chytit jen Silou a tím přerušit výpočet trasy. Tvůrci prostě nechápou, jak používat foreshadowing...narozdíl do např. Riana Johnsona, u nějž jsou tyto detaily dále využity a nutné pro pochopení dalších událostí. Scény nemají být samoúčelné, mají plnit svoji funkci v příběhu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimava cast. S par sermami, kde tvorcovia urobili dobre, ze sa inspirovali tymi "samurajskymi", aby dodali trosku doveryhodnosti a zvolnenia v zbesilom machani LED-pasikmi. Cele to vsak za mna tahal jednoznacne Ray Stevenston, na ktoreho "prejavenie" som cakal 4 epizody. :) Priemer. Klise s padavankou bolo uplne predvidatelne a malo posunut dej. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát si na své přišli i fňukalové, kterým chyběly světelné meče jak v Mandalorianovi, tak v Andorovi. Na tu čtyřicetiminutovou stopáž, musela padnout spousta zářivek. Milovníkům plechovky, se navíc v závěru této epky, jistě vybavila i poluční scéna, ve které se zjevil digi Luk. Mamičky nejspíš opět nestíhaly vytírat loužičky pod šťastnými nerdíky. Ale já to chápu a přeju jim to. Tedy tu radost. Já HO taky zase rád viděl. Ahsoka je o dost lepší SW seriál, než ten o upocené hlavě, nebo pouštním penzistovi. Postava Baylana i jeho Shinučednice se mi líbí moc a prudící robot je taky fajn. Ahsoku jsem měl v CW rád, tady na mě aspoň zatím, působí dost blazeovaně, až nezúčastněně. A Wren...ta by se hodila spíš do spolku plechových hlav. Zatím je nevýrazná a scény si pro sebe ukradla kočkoidni bloncka. Povedená epka. V tomto duchu a až do konce...a SW fanoušci nemají proč brblat. Oceňuji i to, že jsme teprve v polovině a děj se pomalu, ale jistě sune vpřed. Žádné přešlapování na místě jako ... . ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama