Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

KiJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý, ale nějak to neštymuje s filmy - vždyť Anakin nedosáhl na titul mistra, a tak nemohl mít padavana, a tak nemohl cvičit Ahsoku..... ale tento příběh je jak vidno jiný, to z jiného konce braný, to už jinde jsme....(asi se budu muset podívat na clonové války).  Na druhou stranu, to se jako budou seriály SW odvíjet jinak než filmové? ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl Ahsoky. Kdo nezná Clone Wars a Rebels, bude zmatený a nebude chápat Anakina a jeho přechody z mladšího jí, staršího já, Wadera apd. Ale to není chyba seriálu. Jak se říká neznalost neomlouvá. Ale pak tu samozřejmě vidíme odpady, pravě kvůli těmto věcem. Nádhera plná emocí a vše do sebe zapadá. Ahsoka konečně ukázala jiné stránky chování. Čím dál víc se mi líbí Hera. Její rebelství, ale i chování mámy. Je to hold stará dobrá Hera. A rozhovor s robotem je lahůdka. ()

Reklama

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně aspoň trochu kompetentní bojová choreografie - ve "flashbacích" z bitvy o Mandalor, kde paradoxně pár minut Ahsoku hraje jiná herečka. Rosarii Dawson mám sice rád, a ta role jí docela sedí, ale stejně bych radši viděl víc podobný akce z Klonových válek. Zbytek dílu je skoro nekoukatelnej. Jalový dialogy. Hloupý nesympatický postavy a naprosto nesmyslný chování. Speciálně zelená generálka je něco mezi narcisistním adolescentem a otravnou "Karen". Neuposlechnout rozkaz a vydat se na riskantní misi - ok - to do SW tak nějak patří. Např. v Rogue One to zvládli parádně, vč. motivačního proslovu. Ale udělat si z neposlouchání rozkazů ctnost ve stylu "heč, já jsem generál, a ty ne, můžu si dělat, co chci"? Cringe! A kterej voják - natož generál - si proboha vezme sebou na misi svoje malý dítě? Jejich diskuse v kokpitu navozovaly dojem, že jedou spíš někam na výlet, nebo na nákup do obchoďáku. Celkově z toho čiší taková naivní hipsterská představa o tom, jak asi funguje armáda a válka.. Což je bohužel známka dneší doby, v porovnání třeba s produkcí ze 70-80tých. Na tři ★ je to hlavně díky propracovaným kostýmům a výpravě. Tam je kvalita vidět. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta neskutečně nabitá a epická první polovina epizody nastavila zbytku dílu takovou laťku, že se to prostě nedalo překonat. I proto druhá polovina tohoto dílu působila tak trochu výplňově. Seriál si ale stále drží tu nadstandardní kvalitu. Anakin byl "omlazen" dle mého dobře a až na ty místy prapodivné dialogy se mi tenhle "fan-service" líbil. Celou epizodu jsme neměli šanci vidět Sabine a spoustu dalších postav. Věřím že v příštích epizodách nám to tvůrci vynahradí. ()

krvinka56 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo tenhle seriál začal opravdu slibně první díly dva díly dávali naději na zábavný a strhující Star wars seriál. Ale bohužel od trojky to de rovnou dolů a nikam se to neposune nic se neděje. Sme u páteého dílu z osmi a pořád bezdůvodně velké nic. A na konci se zasmějete šíleným chobovelrybám na světelnelný pohon. Ne díky.  To hle je opravdu špatný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)
  • V prvním flashbacku má generál Anakin Skywalker (Hayden Christensen) stejnou zbroj, jakou nosil během klonových válek. Hrudník a ramena chráněná stejnou zbrojí jakou měli klonoví vojáci. Zbroj ale musel odložit (stejně jako ostatní Jedi) na popud Yody ke konci Klonových válek (od r. 2008), aby lidé přestali rytíře Jedi vnímat jako válečníky a začali je zpátky vnímat jako ochránce míru. (Veskoslav)
  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)

Reklama

Reklama