Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (188)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rusáci si u Američanů pomalu opět vydobývají pozici nepřítele číslo 1, což mě osobně vůbec nevadí. V tomto případě Ivani stále páchají neplechu na Ukrajině a schyluje se k jaderné katastrofě. Za mě béčko jak řemen, takže naivní, blbé a zábavné. Akce, o které je to především, je velmi slušná a to ve všech aspektech. Výbuchy, přestřelky i rvačky mají úroveň a díky solidnímu tempu je se pořád na co dívat. Interakce mezi ústřední dvojicí sice občas působí nuceně, ale jindy je zábavná a několikrát jsem se i zasmál. Díky výše zmíněnému se tak dá odpustit i poslední čtvrtina, ve které Håfström s divákem trochu vyjebává, i fakt, že hlavní klaďák je strašný ňouma. Za mě silně podhodnocená záležitost. 70% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Co může být nejhorší pro pilota dronu, který neuposlechl rozkaz? Dostat trest jít do přímého boje a vše vidět z jiného pohledu! A co hůř, zjistit že velící je android v utajení a jeho rozhodování není podle pravidel. Nakonec na něm závisí osud lidstva kvůli odpálení jaderné zbraně a to už bylo přitažené za uši. Škoda nevyužitého potenciálu, jinak vizuálně dobré, námět taky i obsazení, ale na sci-fi akční vojenskou podívanou tomu došel v druhé polovině dech! 55% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohlo to být takové to standardní bulharské akční béčko,u kterého bych si sice řekl "meh",ale v zásadě by nikomu ničím nevadilo.Jenže není,protože si viditelně hraje na něco víc a nefunguje snad ve všech směrech.Vizuál není žádná sláva a když už se o něco snaží,je většinou zmršen divnou kamerou nebo chaotickým střihem (popřípadě kombinací obou),akční scény jsou nevýrazné a hlavní hrdina nepříliš sympatický.Aby toho nebylo málo,tak to celé má skoro dvě hodiny a to je v tomhle případě zoufale moc.Mít o 30-40 minut méně,třeba by to fungovalo jako jednohubka,ale takhle bohužel ani to...40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Spoilery Tak si to shrneme chlápek co dálkově ovládá dron podělá akci a zabije 2 vojáky a 2 roboty. Za trest je poslaný do akce kdesi na Ukrajinu kde je jakýsi ruský terorista (plusové body za to, že režisér ví z kama přichází nejvíce zla) co chce získat atomovku. Pomáhá mu tam jakýsi android , který ho má k té atomovce dostat pak , ale jaksi obrátí a chce hodit tu atomovku na Usa tak ten bývalý pilot dronu jde i po něm. Jako válečný film to neuspěje akce je tam sice hodně, ale žádná díru do světa neudělá a jediná zapamatovatelná scéna je ta v té bance těch robotů tam taky moc není suma sumárum těžce průměrný akčňák / sci-fi 40 procent P.s. chvílema to připomíná Mizery a jedna scéna je dokonce nápadně podobná té z Mizerů Navždy P.s. 2 Já Vám nevím, ale pokud na atomovku napálíte raketu nevybuchne i ta atomovka a o tom, že ten výbuch přežil se ani nevyjadřuji ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Když byli na scéně bojoví roboti tak se mi to i líbilo, ale to bylo jen na pár minut. Pak sledujeme dva černoušky co se o něco snaží a to už je průser. Ani oba dohromady film neutáhnou a ják sám Avenger ve filmu říkal, jeho ksicht je až moc neutrální jak na klaďase tak na záporáka. Slabé tři spíš dva a půl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)
  • Kapitán Leo (Anthony Mackie) zmíní ve své první scéně s poručíkem Harpem (Damson Idris), že Harp má nalétáno 56 000 letových hodin. Pokud by to byla pravda, musel by Harp létat 12 hodin denně po dobu 13 let, což vzhledem k jeho věku a teprve tříleté službě není možné. (kesinaa)
  • Scéna prestrelky pred bankou sa odohráva v Budapešti na križovatke Muranyi a Marek Jozsef. Križovatka je v tvare + ale jednu ulicu zablokovali, aby tam postavili vchod do banky. (Mamut)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno