Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett a Fennec Shand čelí eskalujícímu konfliktu. (Disney+)

Recenze (70)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodriguezovské epizody mají takové společné jmenovatele. Všichni v nich střílí hůř než stormtroopeři, choreografie je dementní a všechno spoléhá především na cool momenty. Zamrzí převážná absence epičnosti a vůbec čehokoliv, co by říkalo, že jsme ve velkém finále (zdejší finální přestřelka/honička není ani tak dlouhá a intenzivní, jako spíše zdlouhavá a umělá). Boj se dvěma droid-tanky je chvílemi extrémně WTF - jste obří zabijácká mašina, vaše oběti před vámi utíkají rovně v široké otevřené ulici a vy... prostě střílíte za ně do písku. Vážně na to máme koukat? Hlídání celého města v SEDMI lidech, prapodivné rozhodování o obraně a náhle jednoduché odstranění mastermindů... no, snad se k tomu ani nebudu vyjadřovat. Jsou tu i scény, které jsou super, byť paradoxně nesouvisí se samotnou "válkou" - třeba krocení splašeného rancora nebo bad ass revival s Cad Banem. V celkovém součtu mě nejvíc mrzí, že po téhle epizodě přichází dost vniveč to úzké propojení s Mandalorianem, jež se mi doteď líbilo - a to jak pro Bobu, tak pro Manda (a Luka taky). Mandovi se aspoň vyřešila situace s prckem (byť víme, PROČ se TOHLE stalo), ale Boba se může právem cítit jako při přerušené masturbaci - pravá satisfakce tak úplně nedorazila a celá řádka dřívějších podzápletek, postav a náznaků zamrzla v mrtvém bodě. Doufejme, že se v případných pokračováních rozjedou suverénnější linky a nebudeme mít pocit, že se vlk nažral a koza zůstala celá. Teda spíše Disney se nažral a divák zůstal... v očekávání. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy super, někdy cringe. Těžko říct. Finální scénu ve stíhačce jsem si mega užil. Ten fight celkově nebyl tak nějak špatnej, ale ty droidi je měli masakrovat daleko víc... a nervat tam ty pouliční cringe hovády, co vypadaj jako z retro Cyberpunku 2077 i se všema bugama, co to mělo při vydání. Mohlo tam bejt pár epičtějších momentů, ve kterých by nefiguroval Grogu (protože to by z nich rázem udělalo nejvíc baddas a cute scény dohromady ever). Hudba fking úžasná, chemie postav a obvzlášť Mando/Grogu/Peli jsou neuvěřitelný. Škoda, že jsme neviděli jak se Boba učí jezdit na rancorovi. To by pak působilo mnohem epičtěji. Chtělo to pár minut navíc celkově nebo další díl. ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva poslední díly jsou tak špatně natočené, že to snad ani nepatří do stejného vesmíru jako zbytek a Mandalorian. Rodriguez je patlal a Filoni se mu snaží očividně vyrovnat. Ať raději příště zůstane u psaní scénáře, kde je mu očividně nejlépe ve vymýšlení splněných snů opěvovatelů SW animáků (imho to už trochu přehání s hraním na efekt). Škoda, vizuálně je celá série neskutečná, najdou se i lahůdkové díly, ale... Takhle ne. Tak snad ten Ben dopadne dobře jako celek. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadmíru akční díl, který jen potvrdil moje nejčernější obavy z minulých dílů. Fett jako postava zkrátka nefunguje. Tatínek, který všechny poslouchá a nechá si do všeho kecat, se nakonec ze řetězu neurval ani v posledním díle. Co také čekat od režiséra Ality: Bojového anděla. Druhá jeho epizoda a druhý naprostý průser. Herci nehráli, postavy se divně pohybovaly jako roboti a dělaly nesmyslné chvaty, dabing postavám neseděl na pusu. Těch rušivých momentů bylo hned několik, ale i to bych dokázal odpustit. Co už ale nedokážu odpustit, je bezduchý příběh, který opět NIKAM nevedl. Když si odmyslíme ten fanservis, co z toho nám zbyde? Jen zničili postavu Fetta, a kdyby se neobjevily postavy z jiných seriálů či komiksů, tak tuto žumpu nemá kdo táhnout. Šílený, šílený a znovu šílený. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Scorpenek, anihilační droid. Tyto těžce opancéřovaní bojoví bojoví droidi včetně vlastního generátoru štítu byly navrženy jako těžké bitevní „droideky“ a zasáhly do bojů již za Klonových válek. Byly postaveny na planetě Colla IV. Jeden droid byl schopný si poradit s celým regimentem klonových vojáků, a proto byly nasazeni do několika klíčových vítězných bitev Separatistů. Problém těchto droidů byla jejich extrémní cena, která neumožnila masovou produkci a zabránila porážce Republiky. (Veskoslav)
  • Ústředí píseň na konci tohoto dílu je pozměněna a neutrální citoslovce jsou v části písně vyměněny za jméno ústřední postavy. (Sidarius)

Reklama

Reklama