Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matka v domácnosti a milovnice detektivek vyšetřuje vraždu ženy a odhaluje při tom nejstřeženější tajemství obyvatel městečka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

W jak Okropnie idiotyczna rzygawina aneb když si libovolný scénárista Prímy Hnooj střihne v Polsku homotrojku s Troškou a Doktorem z hor. Vznikne tak hovny a žluklým spermatem ulepené povrchní, retardované a degenerativní svinstvo pro mongoloidní hospodyňky, po kterém by si vrazila do očí pletací jehlice snad i zesenilnělá Marie Poledňáková, aby už nic takového nemusela v životě vidět. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Je to parodie na kriminálky vhodná pro všechny, kteří si nedokáží vybrat, na co se budou koukat. Zejména, pokud k vám přijeli na návštěvu nudní příbuzní udělejte kanapky a pusťte tohle. Hlavní hrdinka je tak příjemně otravná slepice, že jí opravdu její šťourání se v případu vraždy a vlezlost lze věřit. Dodává tomu tak sice lacinou, ale podobnou auru, jakou má i slečna Marplová. Nicméně polská verze na inspektora Gadgeta (Paweł Domagała) vyskytujícího se v tomhle filmu je opravdu přes čáru - ne že by to na Gadgeta nemělo, ale myslím si, že sem se to prostě nehodí. Stále tu máme koukatelnou parodii hrdě stojící - spíš opodál a za křovím, než vedle - filmů jako: 7 žen a jedna záhada, Na nože: Glass Onion.....Snaha se ale cení a já to beru s ohledem na konkurenci, zejména na naší tvorbu. Nebo už jste snad zapomněli na tohle: Případ mrtvého nebožtíka ???? ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poláci si tady tímto filmem udělali takovou nenucenou srandičku z detektivek. Udělali to vkusně, mile, trošku pábitelsky po vzoru Amélie z Montmartru. A navíc pořád rádoby decentně realisticky. Víceméně mě to bavilo, ale těch nápadů bych v podobně laděném filmu čekal o chlup víc. Trošku na způsob českého filmu Wilsonov. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná blbinka o vyšetřování wraždy w Podkowě Leśna. Stylizace do francouzské letní krimikomedie je příjemná a to včetně hudby, která tomu všemu dodává šťávu. A díky tomu člověku nevadí, že je to hooodně nenáročné a i to debilní přetvoření komisaře Jacka do inspektora Clouseau se dá přežít. Na podzim jako dělané jako vzpomínka na léto. Za mě 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučký odvar na spôsob Agathy Christie, ktorý nám akoby chcel ukázať, že vyšetrovať vraždu môže už každý, aj nejaká panička z dediny. Celé sa to tvári ako krimi komédia, ale v situáciách, kde je jasne naznačené, že prišiel čas sa zasmiať, žiadny záchvat ani škubanie v bránici nedostanete. Keďže ide opäť o netflix kúsok, samozrejmosťou je posolstvo, že žijeme v patriarchálnej spoločnosti, kde sa presadí len silná žena... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno