Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Brown sní o tom, že se stane slavným bojovníkem proti zločinu v Riverton City. K policii ho ovšem nepřijali a tak se nudí jako ochranka ve výzkumném ústavu Artemuse Bradforda. Objevy tohoto proslulého vědce, který spolupracuje s místní policií na vynálezu policisty-robota, lákají zlotřilého boháče Sanforda Scolexe. Zorganizuje proto noční loupež, při které je doktor Bradford zavražděn. John Brown s maximálním nasazením pronásleduje pachatele, ale jeho vůz vyletí do povětří. Snaživý adept detektivního řemesla leží v nemocnici na hranici mezi životem a smrtí - jeho jedinou nadějí je vynálezcova dcera Brenda, taktéž mimořádně talentovaná vědkyně. Do Brownova polámaného těla voperuje spousty užitečných přístrojů a ze smolařského nekňuby se stává obávaný Inspektor Gadget, lidský stroj na potírání zločinu. Jeho prvním úkolem je záchrana světa před ďábelským Scolexem.

Film z produkce studia Walta Disneye vznikl podle populárního televizního animovaného seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Menja 

všechny recenze uživatele

Naozaj zlé. Ten film ma absolútne nechytil napriek tomu, že herci aj triky boli vcelku ok. Oproti animovanému seriálu to bol slabý odvar, pri ktorom sa nedalo ani zasmiať, len skonštatovať, že buď som príliš stará alebo Disney by sa mal vykašľať na ďalšie rodinné filmy. Jediným originálnym momentom bolo pripomenutie Godzily a to práve v podaní Matthew Brodericka. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V době vzniku, kdy mi bylo 8 let, bych to asi zbožňoval (triky a pitomá veselost), ale pro kohokoli, kdo je starší deseti let to musí být zákonitě utrpení. Nechápu, jak mohl dospělý filmařský tým natočit takovou trapnou a dementní sračku. Taktéž je mi líto Brodericka, který se upsal takovému průseru. 10% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hraná triková groteska bohužel na postarší 10+ diváky pomrkává jen zřídkakdy a ve výsledku je těch necelých 80 minut dost problém vydržet. Vousaté cartoonové předloze se tak nejspíš podobá více, než by pro dobrý (a neotravný) film bylo záhodno. Nicméně Rupert Everett ukazuje pro maniakální přehrávání očividný talent. Slabé ** ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pro 6ti leté dítě je Inspektor Gagdet, který má déku 69 minut (bez titulků) zaručeně skvělou záležitostí, které se určitě zasměje a bude to chtít vidět vícekrát. A ani se nedivím, protože já tento film vidět jako malé dítě, tak bych z něj byl unešen. Všechny ty věci co Gadget obsahoval, třeba zubní pastu, vrtuli, pružiny, zapalovač a nebo to jeho skvělý mluvicí auto, tak to by mně dostalo. Jenže jsem poněkud starší, tudíž se žádné nadšení nekoná. Pro dospělého diváka je 69 minut velmi nudných. Možná, že se takovému divákovi může zdát tento film dobře udělaný, ale nic to němení na tom, že je to prostě nudná záležitost, což je velmi zvláštní, když vemu v potaz stopáž. Za 20 let se na to opět rád podívám, ale v nejbližsí době (20let) to nechci určitě ani vidět a ani o tom slyšet!!! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Matthew Broderick se opravdu snaží, Rupert Everett je jako vždycky vynikající. Každému dávám po hvězdičce. Ale jinak je ten film ubohý, nudný, se spoustou výborných, ale zcela samoúčelných triků. Možná se to nějakému dítěti může líbit, ale to není známka kvality, vezmete-li v úvahu, že se dětem líbí třeba Pokémon nebo Xena, o Troškových pseudopohádkách ani nemluvě. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Gadgetmobile je navrhnutý na základe kabrioletu Lincoln Continental z roku 1964 od Brenda Bradforda. (Greenpeacak)
  • Film bol skrátený kvôli kritickým recenziám zo 110 minút na cca 75 minút. (lmartinl)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama