Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik hororov s detskama, nakoľko poväčšine ani z ďaleka nevedia naplniť to, čo sa od hororu očakáva. Čo sa tejto “Pavučiny” týka, čakal som to horšie, pričom prvá polovica bola skôr rodinnou drámou, než žánrovou záležitosťou. Každopádne, potom to už bolo lepšie a práve zato tá tretia. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Precizně vystavěná hutná atmosféra a znepokojivé herecké výkony činí ze snímku Cobweb velké hororové překvapení, u něhož se mi místy vážně ježily všechny chlupy na zátylku. Ve finále se totiž jedná o poctivé hororové řemeslo, jehož největší síla tkví také ve faktu, že si o něm nebudete dopředu vůbec nic zjišťovat a ani koukat na trailery. Právě pak si dle mého názoru tuto delikátní lahůdku jaksepatří vychutnáte. Skvělá práce! ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Upřímně, z tohoto snímku jsem opravdu zklamaná. Jevilo se to jako kvalitní počin, tu naději umocňoval ještě podařený trailer, ale..... za nic na světě nevěřím, že to má jen 88 min, strašně se to táhlo a nic zásadního se tam nestalo. Některé scény nedávaly hlavu ani patu. Jediné co mě na tom bavilo byla úča a psycho máti. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Pavučina je skvělým úkazem toho, že klišé jsou tak časté z dobrých důvodů. V šikovných rukou jsou totiž funkční a tvoří opravdu záživný a nervydrásájící snímek. Přiznávám, že tady provedení pozvedá jinak jednoduchý a přímočarý příběh (Což u hororu ani nevidím jako nějakou zásadní vadu, spíš naopak). Realita filmu je zkreslená dětským pohledem mladičkého hrdiny a díky tomu celý styl snímku funguje. Práce s kompozicí, nasvícení, kulisami i kamerou je neuvěřitelná, pozvédávající každou jednu scénu. Obsazení se taky pekelně povedlo, kdy hlavní hrdina působí sladce a zranitelně, zatímco rodiče správně ujetě i nedůvěryhodně. Chápu že finální část někomu film může zkazit, protože se tu najednou přechází tónem do dost velkého braku. Ovšem budu se opakovat, chytré a až Raimiovsky dravé provedení to pro mě opět zachraňuje. Přijemná a jednoduchá podivaná s lehce děsivou atmosférou, kterou si rád zas někdy připomenu v Halloweenském období. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už už jsem si říkal, že možná pro tentokrát přehodnotím mou averzi vůči "horrorům" s malými dětmi, ale ani Cobweb mě nakonec nepřesvědčil, že se jedná o plnohodnotný horror pro dospělé. Rodiče jsou sice vyšinuté bestie, za zdí žije odporná příšera a prdelatá slečna učitelka má tlamajznu jak z pornáče, ale absence gore film háže do kategorie filmů pro mládež. Všechny mordy se důsledně odehrají mimo kameru a jedna hezká scéna (tatínkovo dávivé chrlení černé krve) to nezachrání. Navíc scénář mi ke konci přišel hodně odfláknutý a závěr byl takový nějaký nijaký, neuspokojivý. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama