Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vrtulník přiváží mladého muže, který má těsně před svatbou a stal se účastníkem těžké autonehody. Pětiletý chlapec u prarodičů upadl do bezvědomí, jeho stav se rychle zhoršuje a nikdo neví proč. (TV Nova)

Recenze (2)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší hláška dnes, která mě odrovnala a velmi pobavila 😁: "Vy chlapi si myslíte, že se svět točí jenom kolem toho vašeho pinďoura!!!" 👏👍😃🤣 Velmi dobrý díl dnes, přirozené herecké výkony všech i epizod, kvalitní scénář. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj, tak já to tady poctivě zkoukávám, při představě, že ten seriál jedenáctou epizodou skončí (zpočátku to tady na čsfd ve výčtu epizod tak vypadalo), ale co nevidím, ono už jich je psaných třináct! Tak to popravdě asi nedám, koukat na nekonečný seriál, jakkoli by byl vtipný ve své trapnosti a přidementnělosti (pacientka v důchodovém věku na sestru Emu: "Vypadněte! Vypadněte vy fašistický svině!" "Co jí je?" "Myslí si, že je politický vězen a my jsme okupanti.").Člověk si myslí, že vidí konec, ale epizody budou pořád nabývat a nabývat... Tak to nevím, jak dlouho to vydržím. Věřím tomu, že finský originál je koukatelnější a každá druhá replika v něm nezní jako parodie na jihoamerickou telenovelu. Nebo jako hlášky z České sody. V této epizodě je dále výborný, že děda by radši nechal svýho vnuka chcípnout, než aby přiznal, že má doma viagru, takže čeká do poslední chvíle, kdy už se "hraje o minuty", než to z něj vypadne, přičemž to z něj ještě ke všemu leze jako z chlupatý deky, když to Schneiderový vypráví... A vnuk modrá a modrá, a tlak mu klesá, a klesá... A finální scéna - rodiče chlapce se vrátili z dovolené v Paříži ,a z papírové tašky pro něj něco loví, říkám si, že by to byl malý model Eiffelovky? Ano, je! Jak originální. ()

Reklama

Reklama