Reklama

Reklama

Sami

(seriál)
  • USA Solos
Trailer

Epizody(7)

Obsahy(1)

Hvězdami obsazený seriál sleduje bytí člověka a jeho propojení s ostatními lidmi i v té nejosamělejší době. (Michalek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý koncept s velkým potenciálem pro velké herecké výkony, který by ale potřeboval mnohem lepší scénáře, které by vybrané herecké osobnosti dokázali zužitkovat. Většina dílů se tak topí v nicneříkajících vyprávění o životě dané osobnosti bez nějaké přidané hodnoty. Občas se to opírá o nějaké utopické a dost často úplně nesmyslné technické vymoženosti, nevím no, bez toho by se to dokázalo snad i obejít. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Príliš ambiciózne, ale zároveň príliš plytké. Nápad dobrý, dokonca miestami sa podarilo u mňa vyvolať aj nejaké emócie, ale naozaj len výnimočne. A pritom herecká zostava bola excelentná. Ale aj tí najoceňovanejší herci sa tu dosť (na)trápili, keďže mali možnosť rozprávať len monológy. To je ten najvačší problém, dať 20-30 minút monológ tak, aby zaujal nie je ozaj ľahké. Navyše, tá očakávaná previazanosť jednotlivých príbehov na konci neprišla. Za mňa nevyužitý potenciál originálneho nápadu a hviezdnych hercov -> ostalo to niekde na polceste. Toto Amazonu moc nevyšlo. Škoda. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hvězdně obsazená sbírka krátkých komorních příběhů,jejichž úroveň je bohužel dost kolísavá.Osobně mě nejvíc bavily první,čtvrtý a nejsilnější sedmý,zbytek je i přes krátkou stopáž nevýrazný a ne tak zábavný jak by mohl být...60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Peg (Helen Mirren) si brouká piseň „Ground Control To Major Tom“ od Davida Bowieho chvíli poté, co se rozhodne svůj život radikálně změnit. Ladí tak velká změna v životě Peg s velkou změnou – prvním výstupem do vesmíru – majora Toma. (cerdax2)
  • Sasha (Uzo Aduba) na pravé ruce „nosí stříbrné nehty“, je však pár scén, kdy ji záhadně zmizí a o pár scén či vteřin později je má zase zpět. (cerdax2)

Reklama

Reklama