Reklama

Reklama

Shookum Hills

  • USA The Devil Below
Trailer

Obsahy(1)

Shookum Hills bolo banícke mestečko, ktoré kvôli nehostinným podmienkam zaniklo. Partia vedcov sa sem vydáva, aby zistila, čo sa na tomto mieste odohralo a čo tu spôsobuje nevídané prírodné úkazy. Čakajú ich ale desivejšie objavy, než aké pred príchodom očakávali. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, byl to očistec. Očekával jsem hořící uhelné sluje tak jako pod existujícím „silenthillovým“ městečkem Centralia v Pensylvánii, ale Parker nabídl peklo, ve kterém by byli nejděsivější drzej Drápal a kolega Netopýr. Zásadně rozostření členové kolonie havířožroutů budili stejný interest jako jim čelící uvědomělá partička a vy můžete uzavírat sázky, jestli last woman standing bude prosazovatel filozofického směru Nietzscheho, nebo Yody. U závěrečných titulků klidně mohla hrát známá píseň Honzy Vyčítala s lehce pozměněným textem: „Já trvám na tom, že jediný herec tu byl Patton..“ a rejža se po shookumských deníčcích zase může na dalších devět let uložit k ledu.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Černobylských deníků velkou naději nevzbuzoval a natočil film kvalitativně podobný možná o něco ještě horší. Jediné, co se dá pochválit je prostředí Apalačských hor a úhelného podzemního dolu, kde spíš než monstra žijí takoví poměrně slušně udělaní mutanti s hezkým obličejem a líbila se mi hlavní hrdinka s vizáží Lary Croft, ale to je tak všechno. Je to nehezky natočené, má to takový levný ošuntělý look jak z 90. let a kamera se nejen poměrně často třepe, že místy jsem měl pocit, že režisér chce snad přepnout na Found Footage styl, ale i často uhýbá, aby zakryl levný rozpočet. Takže si divák ani neuvědomí, že půlka lidí je už mrtvá. Gore vesměs žádný, atmosféra se snaží, ale příliš nefunguje a ikdyž to má místy lehčí nádech Wrong Turnu a Silent Hill, tak je to zoufale nezáživný a tak trochu zbytečný. Tohle se moc nepovedlo. 4/10. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Monsterovina z baníckych dolov, zaobalená do klasického klišé v podobe tupého správania postáv či idiotských rozhodnutí, čo je v tomto prípade asi ten najmenší problém, keďže milovníkov “traslavej” kamery asi nebude priveľa. Keď k tomu prirátam hlavný dôvod, že divák takmer celú stopáž “ani nevie”, s čím majú hlavné postavy vlastne dočinenia, tak sa asi niet čo čudovať, že má “Shookum Hills” také hodnotenie aké má, lebo viete to monštrum, uvidíte akurát tak vyskicované na obrázku na nástenke, hneď vedľa tej “rajskej” od důstojníka majora Šebeka z Česko-slovenskej, socialistickej armády. Ale aby som len nehanil, posledných 20 minút má celkom dobré tempo, atmosféru, pričom divák sa dočká aj nejakej tej akcie, či samotného “votrelca”. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický, malý "creature feature" od režiséra podceňovaných "Chernobyl Diaries". Neuškodilo by mu síce, keby bol kratší a svižnejší, aj keď chápem, že sa v tomto prípade pokúsili o akýsi vážnejší prístup. Celkom to ale nevyšlo a zbytočne sa to bije s častými, trápne vyznievajúcimi klišé momentami. Spomenul som si pri tom na prehliadaný 80´s počin "The Boogens". ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádnou extra akci, gore ani kvanta krve. Monstra se tam taky moc neukazují a něco nechávají tvůrci na divákově fantazii(což není na škodu). Zkrátka a dobře od tohoto filmu toho raději moc nečekejte a pak je tu naděje, že si ho užijete. Shookum Hills je takovej nenáročnej monster horor od režiséra Chernobyl Diaries(2012). S hodnocením to mám něco mezi 2-3hvězdami. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Nejde to a tak volím slabší 3hvězdy. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama