Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (74)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nadupaný komando v akci postupuje do nepřátelské zóny (rozumějte vesnice plná ozbrojených civilů včetně ž a ď). Nepřátelé na ně vyskakují, jako terče na střelnici a naši profíci je i v tomto duchu sestřelují. Exploze, střelba a křik nepřátel. A taky jedna holka, která vše nenápadně točí na mobil, jakoby se nic nedělo. Naši profíci si ji nevšimnou, protože se pohybuje, jako duch......Video se samozřejmě dostane na veřejnost, která chce následně spravedlnost! A nikdo se nesmí dozvědět, že ono komando je najaté vládou na špinavou práci. Béčko, jako vyšité. Čekal jsem od toho nástupkyni Rodriguez a dobrých béčkařů. Dostal jsem kombinaci sračky a "Teroru ve vlaku", jenže tam hraje aspoň Van Damme. Takže je to pro mě velice neuspokojivý film, vyzdvihující absolutní nedostatek béčkových hrdinů! Záporačka je sice na jedničku, ale ten klaďák (a jeho tým), tak na to se nedá koukat - až teda na jeho kolegu, který, jak se ukáže je opět záporák, takže zase hovno hovno. Náš hrdina je teda takovej frajer podbicák mikina, nesympatickej utřinos, na jehož akce koukat, je, jako sledovat dědu na hajzlu. Film sice střídá jednu akci za druhou, jenže k čemu to, když se na klaďase nedá koukat? Teda na Ruby se koukat naštěstí dá a ta jediná to drží. Opravdu, kdyby tam na místě záporáka byl někdo jinej, tak je to odpad. A teď si představte, že jakž takž ucházejícím záporákům nakopává prdel takovej vyplandanej ušák.....Všechny béčka se navíc vykazují jistou dávkou humoru. Zde to však bylo myšlený naprosto vážně a to je problém. Nemůžete na sobě na schůzce s klientem mít kostým kašpara a tvářit se jako kravaťák. A zde to tak prostě je. A to mám béčká rád! Jenže filmařům už ani to nejde a opakuji, není kdo by tam hrál hrdinu, není, není a není. Představte si tohle na přelomu 80. a 90. let. WOW *za Ruby Rose *za prošmátrání frndy ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Takže v skratke lebo rozpisovať sa nemá zmysel. Sledujeme týpka ktorý ide po sviniach avšak v priebehu filmu zisťujeme, že oveľa väčšie svine sú tie pre ktoré pracuje. Avšak vo filme samozrejme tie slabšie svine skončia mrtvé a v podstate tá najnevinnejšia minisviňka to prežije. No a náš týpek samozrejme ide po ňom pretože mu to tie extra svine prikázali, a samozrejme otvárame dvere na pokračovanie. Myslím, že pokračovanie nechcem, film je chujovina jak sviň, bez logiky a jediné čo stojí zato je sexi Ruby (škoda, že je na babenky) a akcia ale jej je ako šafránu. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Včera jsem koukal na Wrath of Man a tak se mi to dobře porovnává. Ta kvalita je hodně kontrastní. Tahle blbá rádoby akční kravina je hnůj. Pletou se tam do toho děcka, nastávající manželka, snubní prsten, svatba a hafo a hafo a další hafo vaty a blbých keců. Tak 50% filmu je jen prachsprostá vata a zbytek je takové slabší céčko s mizerným komparzem a jako třešničkou na dortu i s velmi odpudivou hlavní hrdinkou. Akce je mizerná, nezajímavá, celé se to vleče a nudí, ačkoli toho člověk tak 75% popřeskakuje, bo se na to nedá dívat. (13%) ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Snímek bych před shlédnutím považoval vzhledem k velmi nízkému hodnocení za totální fiasko. Ovšem taková katastrofa to rozhodně nebyla. Akce je zde požehnaně, tempo je nastaveno tak akorát. Stopáž uteče fakt rychle až jsem se divil. Za mě byla akce opravdu dobrá. S čím jsem měl menší problém byla samozřejmě stupidita teroristů a v konečném důsledku i docela lhostejnost s jejich osudem. Navíc aby nějaký vévoda masakroval elitní žoldáky? To mi taky přijde dost nereálné. Ve výsledku se ale jedná o průměrné béčko, které by si založilo alespoň 50%. ()

Kubelle 

všechny recenze uživatele

Hele jako ono to docela funguje. Místy to bylo teda trochu hloupý, to se musí uznat. A taky mi asi úplně nedošla ta hlavní zápletka ohledně hlavního hrdiny, že je vlastně i on psychopat a tedy i vlastně docela záporák. Kdyby ten film vyšel v devadesátkách a v hlavní roli by byl Bruce Willis v bílým tilku, tak by to byla pecka. Celou dobu mi přišlo, že se spíš dívám na smrtonosnou past a s tím jsem byl docela spokojen. Za mě dobrý ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Vila, ve které se na konci filmu koná „svatba“, je opravdu na Mallorce. Konkrétně je to Muzeum Son Marroig u vesnice Deià a běžně se tu svatby pořádají. (Ficik)
  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)

Reklama

Reklama