Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa učiní důležité rozhodnutí. Shea začíná pochybovat, protože se blíží zima. (SkyShowtime)

Recenze (22)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné a vlastně i logické zpomalení seriálu, po tom náhulu v minulém díle. Během tohoto dílu jsem si znovu uvědomil, že to důležité na konci vlastně známe. Takže tady je cíl hlavně ta cesta... Možná proto mě to tolik baví. A ani na tomto dílu nevidím žádné vady které by mě donutili ředit množství přidělených *. 87% ()

bivoj1970 

všechny recenze uživatele

Za mě byl osmý díl stejně dobrý jako ty před ním. Pro mě má seriál několik plusů. 1. je to western a ty já miluju 2. Sam Elliot je nevětší sympaťák s knírem na světě 3. styl vyprávění je mi hodně blízký a hlasité myšlenky Elsy to jen umocňují 4. je to lepší než Hell on wheels a to bylo zatraceně dobrý 5. přijde mi to hodně uvěřitelné, samozřejmě by se tomu dalo něco vytknout, ale celkově dobrý. Mínusy to pro mě nemá. Plný počet hvězdiček. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elsa rodičům před jejich očima pořádně zdivočela. Ale to je vlastně přirozený průběh. kdy se z holky stává žena. A ty komentáře odpadujících dezolátů tady na ČSFD jsou k nezaplacení. Chvilkama mi tato epizoda připomínala "májovky". Avšak co se děje týče, výrazný posun zde nebyl a spíš se tak odpočívalo před grandiozním finále, které nás v následujících 2 epizodách čeká. A ať furt nedávám plný počty, někde ty hvězdičky ubrat musím, ale jinak s touto částí výraznější problémy nemám. Takový lepší průměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předci famílie Kevina Costnera nikde nebyli tak dlouho. Tři dny po řádění tornáda dávají dohromady vše, co půjde zachránit. Nakonec z toho vypadne jen osm vozů, zbytek musí na koních nebo po svých. Do plánů se vkrádá Denver nebo varianta opustit Sheu. A kartami ještě zamíchá indiánský jinoch („Když ji uvážeš za vůz, tak to lano přehryže!“). Else je 18, Oregon slíbila, ale co bude dál…? Holt když je teď ženou válečníka. Co si budeme nalhávat, trochu od reality odtržení jsme. Podivný charakterový vývoj jedné z nejdůležitějších postav. A to tatík dupal, když se dcerka zakoukala minule. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U šestého dílu jsem by nadšený ze skvělých dialogů a perfektního rozpracování postav... No jsem to nějak přechválil. Nebetyčně korektní, indian a strong woman friendly díl 8. se klidně může škrtnout! Je to neskutečná nuda a megavata, skvěle rozpracované postavy se najednou chovají divně a už zdaleka ne tak uvěřitelně jako předtím. Jako kdyby tento díl natáčel někdo, kdo neviděl díly předchozí. Doufám,  že klesající tendence je tímto u konce a dál se to vrátí do 5ti hvězd... Byla by velká škoda zprasit finále výborně rozehraného westernu... ()

Reklama

Reklama