Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa učiní důležité rozhodnutí. Shea začíná pochybovat, protože se blíží zima. (SkyShowtime)

Recenze (23)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Šeredně velký zvolnění tempa po několika vynikajících epizodách, nevyhnutelný, ale ne úplně zvládnutý charakterový vývoj jedné z hlavních postav a lehký točení se v kruhu pro několik dalších. No, zatím jednoznačně nejslabší díl, tak snad si to vybral Sheridan tady a v posledních dvou dílech to zase strmě vystoupá. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U šestého dílu jsem by nadšený ze skvělých dialogů a perfektního rozpracování postav... No jsem to nějak přechválil. Nebetyčně korektní, indian a strong woman friendly díl 8. se klidně může škrtnout! Je to neskutečná nuda a megavata, skvěle rozpracované postavy se najednou chovají divně a už zdaleka ne tak uvěřitelně jako předtím. Jako kdyby tento díl natáčel někdo, kdo neviděl díly předchozí. Doufám,  že klesající tendence je tímto u konce a dál se to vrátí do 5ti hvězd... Byla by velká škoda zprasit finále výborně rozehraného westernu... ()

Reklama

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle uz ne, damy a panove. Misto gradace prichazi naprosto nesmyslna romance dcery byvaleho konfederacniho vojaka k mirumilovnemu Komancovi. Uplne odtrzeny od reality a podle me nasilne naroubovane do scenare pod vlivem dnesni multi kulturni masirky. Takhle se holt dneska v Americe vykladaji dejiny. Fotr delal komedii, kdyz se mu dcera zaloviskovala do bilyho kovboje, ale kdyz se to samy stalo s indianem, ani nehne brvou. A to vsechno v roce 1883, ha ha tak urcite :-)) Elsa uz se chova jako naprosta pica a je nesnesitelna. Tezkej pruser tenhle dil a jasnej odpad. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předci famílie Kevina Costnera nikde nebyli tak dlouho. Tři dny po řádění tornáda dávají dohromady vše, co půjde zachránit. Nakonec z toho vypadne jen osm vozů, zbytek musí na koních nebo po svých. Do plánů se vkrádá Denver nebo varianta opustit Sheu. A kartami ještě zamíchá indiánský jinoch („Když ji uvážeš za vůz, tak to lano přehryže!“). Else je 18, Oregon slíbila, ale co bude dál…? Holt když je teď ženou válečníka. Co si budeme nalhávat, trochu od reality odtržení jsme. Podivný charakterový vývoj jedné z nejdůležitějších postav. A to tatík dupal, když se dcerka zakoukala minule. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matka: "Musíme sa porozprávať o tvojej dcére." Otec: "Takže odrazu je zase moja? Čo spravila??" Tento malý dialóg bol pre mňa jedným z highlightov epizódy. Diel trochu kľudnejší, kde sa toho veľa neudialo (strieľalo sa iba raz - na bizóna), ale nepovedal by som, že nedôležitý. Práve naopak. No hlavne je zaujímavé sledovať tú, mimoriadne uveritelne napísanú premenu z vystrašeného decka Elsy, na túto mladú ženu s veľkou osobnosťou. A tie jej myšlienky a monológy už tiež začínam žrať - sú dospelejšie a vyspelejšie  - a mne pomaly začína dochádzať, prečo zo začiatku také neboli. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno