Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007 Autor Cervenak
Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do příprav nákladné digitálně animované Justice League of America (režie George Miller). Teď je to hotovka Brandona Routha už nebavilo čekat, až zase dostane povolení navléct si červené trenky a modrý trikot, a upsal se jinému projektu. Shodou okolností jde opět o komiksovou adaptaci, i když zdaleka ne tak slavnou jako Muž z oceli. Schválně: Kdo z vás někdy slyšel o Dylanovi Dogovi? I přesto, že nedávno vyšlo několik čísel česky, asi málokdo. Oč tedy jde? Dylan Dog je komiksová série italského tvůrce Tiziana Sclaviho, která začala vycházet v polovině 80. let a pořád je velmi populární a dočkala se i amerického vydání (zřejmě největší pocty se jí dostalo od génia Umberta Eca, který prohlásil, že jsou jen tři díla, které můžu číst v kuse několik dní a nezačne se nudit: Bible, Homér a Dylan Dog.). Velmi zjednodušeně se dá říct, že je to něco jako Scooby-Doo pro dospělé, akorát místo party teenagerů a sendviče hltajícího psa v něm různé nadpřirozené úkazy (za nimiž se většinou skrývá nějaký vysvětlitelný trik) vyšetřuje jeden drsný londýnský odborník na noční můry a přízraky všeho druhu. První film z možné série se bude jmenovat Dead of Night, což je zjevně odkaz pro fanoušky, protože úplně první sešit Dylana Doga z roku 1986 se jmenoval Dawn of the Living Dead. Nečekejte ale žádný velkofilm: rozpočet bude pouhých 35 milionů dolarů a režie byla svěřena béčkaři Davidu R. Ellisovi (Nezvratný osud 2, Hadi v letadle).

Reklama

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

07.06.2023

Režisér Bryan Singer byl dlouhý čas jedním z nejnadějnějších mladých tvůrců v Hollywoodu a jeho kariéra se zdála být neotřesitelná. Rodák z New Yorku se proslavil už začátkem devadesátých let svým… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Joss Whedon prolomil mlčení

Joss Whedon prolomil mlčení

18.01.2022

Je to zhruba rok, co jsme psali sérii článků na téma pozadí vzniku filmové Ligy spravedlnosti, kde po odchodu Zacka Snydera vznikl obří střet mezi hercem hercem Rayem Fisherem a zastupujícím… (více)

J. K. Simmons zpátky jako komisař Gordon?

J. K. Simmons zpátky jako komisař Gordon?

31.07.2021

Herec J. K. Simmons se pravděpodobně vrátí do své role komisaře Gordona v chystané sólovce Batgirl od režisérů Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha. V hlavní roli Batgirl nebo Barbary Gordon, dcery… (více)

Liga spravedlnosti dorazí v eRku

Liga spravedlnosti dorazí v eRku

04.02.2021

Hodně toho už bylo řečeno i napsáno o nadcházejí komiksové týmovce Liga spravedlnosti od Zacka Snydera. Snímek, jenž si užil premiéru poprvé pár let nazpátek, tentokrát dorazí na streamovací službu… (více)

Ray Fisher údajně jako Cyborg skončil

Ray Fisher údajně jako Cyborg skončil

10.01.2021

Veřejné tažení herce Raye Fishera proti studiu Warner Bros., konkrétně tedy proti režisérovi Jossi Whedonovi, producentům Jonu Bergovi a Geoffu Johnsovi a konečně také šéfovi DC divize Warnerů… (více)

Zack Snyder se odpoutá od DC

Zack Snyder se odpoutá od DC

05.01.2021

Režisér Zack Snyder (Muž z oceli, Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti) se právě věnuje postprodukčním pracím na akčním zombie hororu Army of the Dead s Davem Bautistou v hlavní roli. Zároveň… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama