foto

Rohan Chand

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jungle Book
2014 Láska na kari
2013 Na život a na smrt
Sprosťárny
2011 Jack a Jill

TV seriály

2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Křížová palba (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace