Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

salalala 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozný zážitek, který se rovná procházce peklem. Sandler tímhle klesl na úroveň Murphyho a Lawrence a rozhodně to není dobře. V celém filmu není snad jediný fungující vtip, kterému by se dalo zasmát. Dítě, co si na sebe pořád něco lepí? Sandler v ženském přestrojení? Uječený a přehrávající Sandler? Žádný situační gag? Režie bez nápadu a úplně trapná? Ne, tady fakt nic není. Když navíc se Sandler chlap v závěru převleče za sestru, začne nefalšované peklo, protože on ztrácí zábrany, pořvává, chová se jak vůl, přehrává, zkrátka utrpení. Al Pacino? Asi je na tom dost mizerně, když tohle vzal. Sice si roli užívá a přejede Sandlera v každé scéně, to ho ale neomlouvá. Navíc tam hraje sám sebe a působí jako totální zoufalec a blázen, který by měl jít radši do důchodu. Ne, tohle je opravdu špatně a nestojí to ani za tenhle odstavec. Zbytečnost. Od odpadu zachraňuje paradoxně Pacino a osvěžující hitový doprovod. 20% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $79miliónovTržby USA $74,158,157Tržby Celosvetovo $150,415,845Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,428,311 //počet predaných kusov 159,531Tržby za predaj DVD v USA $11,294,159 //počet predaných kusov 601,625║ Kam až Sandler chce klesnúť, tak týmto blivajzom letel takmer na dno znesiteľnosti, nie nechutnosti samozrejme, nehorázne prázdna dejová výstavba, z tak suchým humorom až hrôza, asi jedna scéna odohrávajúca sa v kine sa dala, ostatné čistý otras a k tomu čerešničkou na torte bol Al Pacino, ten maximálne prehráva vo svojej úlohe, to som fakt nepochopil jeho účasť. A opäť pekná pálka je rozpočet, to fakt len na honoráre mohli utratiť, ale scenárista musel makať asi zadarmo. A Sandler by to už mal asi zabaliť, fakt ten chalan ide už bez kúska šťavy! /15%/ ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Osvedčená komediálna dvojica Denis Dugan a Adam Sandler si privzali na pomoc do trojice. . . Adama Sandlera a urobili po dlhej dobe bláznivú komédiu na tému dvojičky: rovnaké a predsa také odlišné. Dopadlo to podľa mňa trochu lepšie ako Dvojičky s Arniem a DeVittom, no najlepšie na filme, ktorý ponúkol presne to, na čo si človek pri dvojici Dugan-Sandler už musel zvyknúť, boli práve reálne kamerové nahrávky skutočných dvojičiek v úvode a závere, cameo Deppa a zanietenie AlPacina, ktorý sa podvolil celkom solídnemu zhovadeniu. Zo všetkých typov fórov boli mna najvyhovujúcejšie tie, ktoré mali základ v mimopríbehovom (nazvime to "internom") fakte, že Sandler hrá obe postavy (Pacino: "Keď sa na ňu pozriem, vidíme sám seba!" Sandler: "Aj ja.") Do kina na tento šialený priemer odporúčam chodiť: fanúšikom Al Pacina a ľuďom, ktorí majú záľubu v travestii. O, a skoro som zabudol na asi najlepšiu postavu (a najlepší nápad): indický adoptívny syn, ktorý si na seba všetko lepí. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Co nám Sandler předvedl tentokrát? Kupodivu zase nic světaborného. Další z řady trapných sandlerovských komedií (i když ne všechny Sandlerovy filmy jsou špatné, to rozhodně ne :)), které vám nic nenabídnou, ale na druhou stranu ani zas tak neuškodí, abyste museli dávat hned odpad. Překvapilo mě obsazení, vedle Sandlera je ve filmu Al Pacino (kterého mi bylo spíše líto, že tuhle roli vzal), Johnny Depp (který se ve filmu objeví na cca minutu a je tam podle mě omylem) a Katie Holmes. Celkem mi to dává 50 %. /// 1. dubna 2012 získal snímek Jack and Jill všech 10 zlatých malin v kategoriích: Nejhorší film, Nejhorší herec (Sandler), Nejhorší herečka (Sandler), Nejhorší mužská vedlejší role (Al Pacino), Nejhorší ženská vedlejší role (Katie Holmes), Nejhorší obsazení, Nejhorší režisér, Nejhorší prequel / remake / rip-off / sequel, Nejhorší filmový pár a Nejhorší scénář ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie. Opravdu jsem se bavila a smála se. Spousta zábavných scén, které rozesmějí snad každého. Sandler je skvělý, a je vidět, že dokáže zahrát cokoliv a kohokoliv, nejvíce mě překvapil se skákáním přes švihadlo. Tajná řeč byla taky kvalitní :D, mexická babička jak by smet. Sice to nebyl úplně super výkon od Dugana, ale nemůže přece pořád jen excelovat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)

Reklama

Reklama