Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

kubas369 

všechny recenze uživatele

7/10. Příjemný sitcom z prostředí jednoho amerického obchoďáku. Není to nic světoborného na druhou stranu, zde nebyl snad ani jeden díl, kde bych se upřímně nezasmál, takze účel splněn. Ty karikatury americké ,,spodiny" jsou sice trochu prvoplánové ale zrcadlo americké společnosti nastavují povedeně. Prostředí je zajímavé a vytěžené uspokojivě. Jediná věc, která mi doopravdy nesedla je postava Jonaha v podání Bena Feldmena, hrozně nesympatický slizoun, vyžadující neustálou pozornost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Superstore od samého začátku nebyl tím druhem sitcomu který by se stal "kultem" a divák ho sjížděl opakovaně,ale byla to fajnová jednohubka,která byly solidně vtipná a zábavná.Bohužel v průběhu čtvrté řady nastal zlom,kdy se buď vyměnili scénáristi a nebo ti stávající začali fetovat a z celé série se stala nesnesitelné cosi,které bylo únavné sledovat.Z většiny sympatických postav se místo jejich posouvání staly sebestřední kreténi (nejvíc vidět je to na Jonahovi) a celá pátá řada je jedno velké WTF.Jako chápu,že se v sitcomech v zájmu humoru neřeší situace zrovna standardně a patří k tomu určité vyhrocení,ale co je moc je moc.Jediná Dina si celou dobu drží svůj charakter a nijak extra z něj nevybočuje.Závěrečná série se sice trochu uklidnila a finále to lehounce zachránilo,ale kdybych přestal po čtvrté sérii asi bych udělal lépe...60% (1.- 3.řada - 70%,4.řada - 60% , 5.řada - 40% , 6.řada - 60%) ()

Reklama

Facillitant odpad!

všechny recenze uživatele

"Cloud 9" je název vhodný pro tak nějaké serverové služby, ne supermarket. Stejně tak se modrá jakožto firemní barva pro supermarket nehodí, obchody používají jasné a agresivnější barvy. Vtipy nejsou vtipné, i když všudypřítomná snaha o politickou korektnost je k smíchu. Český dabing je příšerný. Zápletka je o ničem. Tenhle seriál zkrátka chutná jako hrudka žluklého másla nalačno. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

1.série Na to, že jsem od tohoto seriálu více méně nic nečekal, tak jsem se docela dobře bavil. Ano je to nenáročná a jednoduchá zábava, u které si můžete ale krásně odpočinout třeba po obědě. Každá epizoda tvoří samostatnou kapitolu ze života tohoto obchodu, konkrétně Cloudu 9. Nemusíte tedy vzpomínat, o čem vlastně byl minulý díl, ale jen si v klidu užívat atmosféru a příhody ze supermarketu. Dojde na tajnou obchodní kontrolu, svatební prodej, bitvu barev neboli která skupina zaměstnanců prodá více zboží, uvěznění pracujících přes noc nebo i stávku. V těchto situacích uvidíme bizarní postavy celého storu. Tak např. nového zaměstnance Jonaha, workolickou vedoucí oddělení Amy, všeznalou a potrhlou zástupkyni vedoucího obchodu Dinu, gaye Matea, muže na invalidním vozíku Garretta nebo naivního a neschopného vedoucího obchodu Glenna. Ve výsledku jsem byl velmi spokojen a určitě zhlédnu i druhou řadu. 2.série Bláznivý obchod se vrací. A s ním všechny bizarní zaměstnanci, tak i podivní a nespokojení zákazníci. Po úvodní netradiční stávce většiny zaměstnanců se všechno vrací do "normálu". Znovu sledujeme staré, známé zaměstnance Cloudu 9, ve více epizodách se dostanou do popředí také upozaděné postavy jako třeba přehlížená a tichá Sandra, nejstarší ze všech Myrtle, Marcus, oblastní manažer dohlížející na obchod Jeff nebo Cheyennin pubertální snoubenec Bo. V této řadě uvidíme v obchodu např. Hallowen, black friday, volební den, udělování ceny za nejlepšího zaměstnance či valentýnský den. Seriál si drží svou kvalitu a tato řada je snad ještě lepší než ta první. Rozhodně jeden z nejlepších komediálních seriálů za poslední roky. Budu se těšit až se zase vrátím do tohoto netradičního, ale ztřeštěného prostředí ve třetí řadě. ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je výjimečný v jedné věci. Zatímco hlavní postavy jsou ve skrze nudné a nezajímavé (s výjimkou Diny a možná Garreta) a jejich příběhy nezáživné, tak všechny ty úžasné vedlejší postavy, které kolikrát řeknou jednu větu jsou natolik zábavným zpestřením, že mě to nutí na to koukat. K tomu všechny ty záběry "mimochodem v pozadí" jsou často tím nejzábavnějším na celé epizodě a dohromady to má své jisté kouzlo. ()

Galerie (1 441)

Zajímavosti (65)

  • Když Eric (George Salazar) montuje poličky, někdy se překrývají a někdy jsou pouze u sebe. (Zix.)
  • Mateo je stejně jako jeho představitel Nico Santos z Filipín a homosexuál. (Zix.)

Reklama

Reklama