foto

Lucie Váchová

  • nar. 4.9.1984 (32 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Miss České republiky za rok 2003, modelka, příležitostná herečka a moderátorka počasí Lucie Váchová se narodila 4. září 1984 ve středočeské Příbrami. V roce 1999 si ji režisér Vladimír Michálek vybral pro postavu Hedviky v PRAŽSKÝCH POVÍDKÁCH a o rok později do svého filmu ANDĚL EXIT.

V roce 2003 vyhrála v Brně titul Miss České republiky, který ji otevřel dveře do světa showbyznysu. Nejprve se mihla v nováckém seriálu z novinářského prostředí REDAKCE (2004), aby se poté na téže televizní stanici stala moderátorkou předpovědí počasí. Spolupráci s televizí však musela v roce 2005 kvůli údajným podvodům s příjmy svého tehdejšího přítel ukončit.

V roce 2006 se objevila v několika nepříliš úspěšných českých filmech jako byl horor ZAHRADNÍK, akční PRACHY DĚLAJ ČLOVĚKA, či teenagerská komedie EXPERTI. Od roku 2007 moderuje počasí na televizi Prima. Rovněž se objevila ve videoklipu „Tvý slzy nic nezmění“.

Ve volném čase se věnuje studiu práva, sportovní gymnastice a rovněž je patronkou dětských domovů v Tuchlově a Krupce.

Zbyněk "PetrPan2" Lubovský

Herecká filmografie

2014 Modelky s.r.o.
2006 Experti
Prachy dělaj člověka
Zahradník
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Anděl Exit
1999 Praha očima...
1997 Svědectví (TV film)

TV pořady

2011 Máme dítě (TV pořad)
2010 Prostři pro tři (TV pořad)
2009 Missí život (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2003 Volenka (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace