foto

Ľubica Jarjabková

  • nar. 4.4.1952 (65 let)
    Nové Zámky, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 V tichu
2012 Konfident
2011 Dušičky seniorov (TV film)
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2009 Dôverní nepriatelia (TV film)
2008 Cinka Panna
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Pod hladinou (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
Duhová panna (TV film)
1999 Prstene pre dámu (TV film)
Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Knieža (TV film)
1996 Jaškov sen
1994 Maťo Palica (TV film)
O krásnej strige (TV film)
O Zorali a dvoch bratoch
1993 Anděl milosrdenství
Póza (TV film)
1992 Klinec (TV film)
Vymyslení ľudia (TV film)
1991 Havran (TV film)
Ružová Anička (TV film)
1990 Hlavne, keď sa radi máme (TV film)
Poslední (TV film)
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
1988 Chlapská dovolenka (TV film)
Kúpeľňový hráč
Marhuľový lekvár (TV film)
Žaba (TV film)
1987 Blšiak (TV film)
Ženský zákon (TV film)
1985 Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Falešný princ
Mechúrik Koščúrik s kamarátmi (TV film)
1982 Cukor (TV film)
Špina za nechtami (TV film)
Tri nevesty (TV film)
Vinník bez viny? (TV film)
1981 Paradajka za rohom
1980 Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou (TV film)
1979 Sto hodín do zatmenia (TV film)

TV seriály

2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2013 Kolonáda (TV seriál)
1987 Stará cihelna (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace