foto

Stig Hoffmeyer

  • nar. 27.5.1940 (76 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Iqbal & superchippen
2014 Když zvířata sní
Sundays
2010 Lepší svět
Milí lidé
2008 Max Manus
Muumi ja vaarallinen juhannus
2006 Jednou budem dál
Lotto
2003 Tvilling
2002 At kende sandheden
2001 Postkort fra Mars
1999 Misery Harbour
1997 Drengen i himlen
Skat det er din tur
Tifanfaya
Wolfgang
1996 Balladen om Holger Danske
1995 Kun en pige
Poslední hodina
Sort hjerte
1994 Mein Kampf (TV film)
Nattevagten
1993 Den russiske sangerinde
Det forsømte forår
Smukke dreng
1992 Det skaldede spøgelse
Sofie
1990 Lad isbjørnene danse
Manden der ville være skyldig
1986 Kedsomhedens gåde
Take It Easy
1985 Hodža z Pjortu
Livet er en god grund (TV film)
1983 Der er et yndigt land
Forræderne
1975 Bejleren - en jydsk røverhistorie
1971 Morfar i parken (TV film)
1970 Vinderen (TV film)
1968 Det var en lørdag aften
Sådan er de alle
1967 Jeg er sgu min egen

TV seriály

2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2012 Zločin (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2006 Nynne (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
Jungledyret Hugo (TV seriál)
Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Renters rente (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
Kald mig Liva (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ishavets Kæmpe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace