foto

Hugh Keays-Byrne

  • nar. 18.5.1947 (69 let)
    Srinagar, Kašmír, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

Herecká filmografie

2015 Šílený Max: Zběsilá cesta
2011 Šípková Růženka
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
1999 Cesta do středu Země (TV film)
Farscape (TV seriál)
1998 Bílá velryba (TV film)
1995 Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1994 Resistance
1989 Pozdrav od juggerů
1988 Dadah znamená smrt (TV film)
Joe Wilson (TV seriál)
1987 Kangaroo
Les Patterson Saves the World
Ostrov pokladů (TV film)
1986 For Love Alone
1985 Burke & Wills
1984 Kde sní zelení mravenci
Starship
Strikebound
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
Going Down
1982 Ginger Meggs
Runaway Island (TV film)
Runaway Island (TV seriál)
1980 Chain Reaction, The
Secret Valley (TV seriál)
1979 Snapshot
Šílený Max
1978 Modrá ploutev
Vlak smrti (TV film)
1977 Barnaby and Me (TV film)
Chopper Squad (TV seriál)
Say You Want Me (TV film)
1976 Mad Dog Morgan
Outsiders, The (TV seriál)
Trespassers, The
1975 Ben Hall (TV seriál)
Muž z Hongkongu
Polly My Love (TV film)
1974 Essington (TV film)
Stone
Zlatá horečka (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Madness of Max

Režijní filmografie

1994 Resistance
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace