foto

Edwin Wright

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Mahana
2015 Slow West
Tatau (TV seriál)
Turbo Kid
2013 Na jezeře (TV seriál)
2012 Sione's 2: Unfinished Business
2011 Bliss (TV film)
Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
Waitangi: What Really Happened (TV film)
2010 Matariki
This Is Not My Life (TV seriál)
2009 Fallow Field, The
Underworld: Vzpoura Lycanů
2008 Apron Strings
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Rude Awakenings (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2005 King Kong
Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
Serial Killers (TV seriál)
2002 Blessed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace