foto

Václav Glazar

  • nar. 1946
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Stopy života - Derniéra (TV film)
Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
2007 Skeletoni
2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
2002 Rok ďábla

Dokumentární

2005 Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)

TV pořady

2011 Pološero (TV pořad)
2002 Benefice Zdeňka Trošky (TV pořad)
1998 Zlatíčka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace