foto

Václav Glazar

  • nar. 1946
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stopy života - Derniéra (TV film)
Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
2007 Skeletoni
2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
2002 Rok ďábla

Dokumentární

2005 Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)

TV pořady

2011 Pološero (TV pořad)
2002 Benefice Zdeňka Trošky (TV pořad)
1998 Zlatíčka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace