Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (286)

djfun odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Brabec přišel se svojí "Troškou" do mlýna aneb "Ještě větší blbec, než jsme doufali"!:) Trošku to dokonce trumflo Trošku, což teda neni ani trošku Z pekla štěstí, ale doslova Waterloo po česku... Tohle Babovřískání musel financovat leda Víťa Olmer se svými Bony (2):)) No, čuměl jsem na to jako Doktor od jezera hrochů, dostal pár facek bez slunce a bylo to na mě tak Divoký pivo, že jsem po 40 minutách těchhle "vyvoněných" Čertovin s Andělskou tváří usnul... Dobrou:) ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Ublinknul jsem si, několikrát. Podřadný humor, stokrát omleté vtipy, nespočet roliček celebrit, které nikoho nezajímají, laciné vystavění „příběhu“. Výborný kameraman F. A. Brabec nemá na režijní židli co dělat, povedla se mu Kytice, ale jinak je to packal. Trapnost zase krapet postoupila. Nejhorší tuzemská filmová série bohužel pokračuje. ()

Reklama

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi ani věřit, že někdo, kdo naprosto úchvatným nádherným způsobem ztvární Erbenovu Kytici, navíc výborný kameraman, který natočil s jinými režiséry spoustu dalších kvalitních snímků, se chopí látky jako je Kameňák... Ale co už, stalo se. Ale že se utopí a sveze v předešlých dílech a nedá ani kapku svého umu do této látky, aby ji alespoň nějakým způsobem zvedl z předem hodnoceného hnusu, to je naprostý konec tohoto tvůrce... ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Mám rád první Kameňák, i vlastně zbylé díly trilogie. Čtyřka byla sice už špatná, ale pořád měla sem tam dobrou hlášku. Ale Vánoční Kameňák? Naprostá tragédie. Výběr hlášek byl tentokrát uvařený z vody. Něco se sice dalo zkoušnout, ale jinak to byla trapnost na trapnosti. A příběh? Perverze na perverzi, jako by na ostatní věci už nezbylo místo a mělo zrovna tohle být tím hlavním tahákem. Sám jsem se po celou dobu cítil neskutečně trapně jen tím, že jsem to sledoval, respektive měl to zapnuté, ale pracoval si přitom na svých věcech. Hlavně, ať už další Kameňáky netočí! Nicméně jo, jedinou dobrou věc z toho vytáhnu - závěrečnou skladbu. Alkohol nepiju, ale chytlo mě to natolik, že jsem se nachytal, jak si pozpěvuju refrén a i teď si ji občas v hlavě přehrávám. 12% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ani nekorunovaný král české komedie Troška na to neměl žaludek. Vystavět vánoční příběh kolem skokanského můstku z Řípu a bordelu plného tlustých kurev může jen zdegenerovaný buran Bystroň a zasloužilý umělec Brabec se na jeho úroveň degradoval sám. Dejdar by za předvedené kreace měl být oceněn pozvánkou do Bohnic. Jedna za přehlídku kůzlat. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)

Reklama

Reklama