Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (287)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ani nekorunovaný král české komedie Troška na to neměl žaludek. Vystavět vánoční příběh kolem skokanského můstku z Řípu a bordelu plného tlustých kurev může jen zdegenerovaný buran Bystroň a zasloužilý umělec Brabec se na jeho úroveň degradoval sám. Dejdar by za předvedené kreace měl být oceněn pozvánkou do Bohnic. Jedna za přehlídku kůzlat. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ok tak oficiálně přiznávám, že Troška je skutečně kvalitní režisér, který si to státní vyznamenání zaslouží. Protože ač točí koniny, vždy vypadají jako řemeslně zvládnutá filmová díla na úrovni, kde scéna libovolně navazuje na druhou. Kde jednání postav vytváří určitý obrázek o charakteru a kde alespoň nějaká základní psychologie má logiku a humor je součástí děje. Když jsem viděl Kameňák 4, řekl jsem si no jo.... začínající režisér toto nezvládl. Ale nyní? F. A. Brabec je kvalitní režisér. Ten řemeslo má v malíku. A jakto, že se tedy jemu nedaří ten příběh udržet pohromadě jako Troškovi? Snad za to může scénář Marcela Bystroně. Nevím. Nicméně Vánoční Kameňák je film, u kterého jsem se ani jednou nezasmál. Nic v něm nemá logiku. Žádný dějový cíl ten film neobsahuje. Jen zdánlivé vtipy, které nedrží pohromadě žádný děj nebo postava, kterou byste si chtěli pamatovat a už vůbec jí fandit. Ano, kamera je obstojná a vánoční atmosféru z toho cítím jako zlaté prase. Ale k čemu to je, když vše ostatní je odpad? Jedna hvězda na okraji odpadní stoky a nikdy více! 20% ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem prezident !! Já můžu všechno.." Experimentátor Brabec, oč lepší kameraman o to zoufalejší režisér, zjevně rovněž už zcela zezemanovatěl.. Směje se sám sobě, protože jinak bych potřeboval spíš jingle z Riskuj "tu-du-dum-tum".. Nevím, zda mě víc irituje posun od zoufalého pásma vyšeptaných fórů ke stvrzování odsouzení hodných nešvarů tuzemské společnosti s rasismem, sexismem a xenofobií na čele, či jakási snaha o uměleckou formu, která však ještě více obnažuje naprostou zhovadilost Bystroňova scénáře.. A třeba při Brabcovu odkazování se k bijákům z jiných vesmírů se mi už draly slzy do očí.. Nic tak odpudivého a nevtipného jsem snad ještě neviděl !! Zlatej vole Troška !! ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Ublinknul jsem si, několikrát. Podřadný humor, stokrát omleté vtipy, nespočet roliček celebrit, které nikoho nezajímají, laciné vystavění „příběhu“. Výborný kameraman F. A. Brabec nemá na režijní židli co dělat, povedla se mu Kytice, ale jinak je to packal. Trapnost zase krapet postoupila. Nejhorší tuzemská filmová série bohužel pokračuje. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná Bučková co neumí zpívat ani jako náš kocour, tupý vtipy, vulgární a oplzlé scénky, dialogy pod bodem mrazu. Je to sračka a odpad v jednom. Jinak to nazvat nelze. Udivuje mne, co jsou naši herci schopni absolvovat za peníze. Duševní a místy i fyzická prostituce českých rádoby celebrit je bezbřehá. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)
  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)

Reklama

Reklama