Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

anli 

všechny recenze uživatele

Chapu a je mi jasne,ze chtel Zdenek Troska predevsim bavit,takze scenari se ani scenar rikat neda a rezie spocivala ve vysvetlovani hercum,jak maji ten ci onen vtip zahrat.Herci se snazi a je i misty videt,ze si to uzivali.Osobne myslim,ze tenhle dil uz vzniknout nemusel.Parkrat jsem se pousmal,no a za to davam cistych 10%,protoze znam komedie,kde jsem se ani neuculil. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

První Kameňák si jednu hvězdičku vysloužil alespoň díky pár slušným vtipům, druhý Kameňák od odpadu zachránila Kropáčková s modrou vodou, ale třetí díl už opravdu co zachránit nemá. Ba naopak – ten šíleně okatý product placement jedině pomáhá třetímu dílu téhle české kinematografické ostudy klesnout ještě níže do bahna filmových braků. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, vůbec žádná změna, ale to se asi ani čekat nedalo, že se to nějak vylepší, nicméně třetí díl už je trošku moc a jen se jen děsim toho, že tenhle díl neni tím posledním, ale zase na druhou stranu musim říct, že některý fóry, ač jsou známý, tak mě dokázaly rozesmát a přece jenom jsem si už zvyknul za ty předešlý díly na speciální styl těhle filmů, takže žádný zklamání nebo znechucení se nedostavilo a možná i proto dávám tak skvělý hodnocení ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší zvěst, že "K3 má příběh", mě udolala natolik, že jsem se nechal přemluvit nadšenými rodinnými komentáři televizního programu a zhlédl jsem také - abych po "moderních" prostřizích fotbalového zápasu s prostřihy na Moniku Absolonovou, hluboce litoval. Za to, že jsem si trilogii vážně střihnul celou, jsem na sebe asi i trochu hrdý, ale divákův masochismus je to stále stejný. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

A máme tu završenie veľmi úspešnej českej trilógie Kameňák. Som prekvapený takýmto hodnotením, čakal som totiž asi 8 % nie až 16 :D Celý film bol trápny až to nebolo vôbec pekné. Ked som to pozeral tak sa mi normálne vo vrecku otváral nožik. Takéto blbé filmy by mali zakázať vôbec vydať. Horrible! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)
  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)

Reklama

Reklama