Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Sníh je na dovolený, Pepiku, zvedni si vánoční náladu aspoň skvěle obsazenou komedií, říkal jsem si předevčírem. No, to jsem si teda zvednul. Leda tak prdel ze sedačky po sto sedmi minutách snahy o vtip. Pan Nelson se v létě kouknul na nebeskou lásku a řekl si, že do Vánoc natočí dvojku, ale po svým. Dějové linky jsou vyrovnané asi jako zápasy mezi Barcelonou a Bohemkou, což by samo o sobě ještě nebyl takový průser, jenže on je navíc styl vyprávění Z pohádky do pohádky nápaditý míň než šatník Columba. Rodinu si vážně nevybereš, ale film jo, tak běž prosim tě na něco jinýho. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Destilát tuctových vánočních "family reunion" komedií, paradoxně naředění podřadnými hereckými výkony jinak schopných herců, který jde od nikud nikam. Jessie Nelson má asi za bratra Willieho Nelsona, který donesl na natáčení pořádný balík trávy a v tom se utopila veškerá režie. Výsledek je bohužel hrozná ztráta času pro všechny, kdo za to nedostali zaplaceno (tzn. hlavně diváky). ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že kolem Vánoc lidi stráví skoro všechno. Ale to neznamená, že můžete do bramborového salátu nacpat, co vás napadne. Naopak, když ho uděláte přesně tak jako vždycky, nebudou výhrady. Tady místo aby se tvůrci drželi osvědčeného receptu „rolničky-humor-patos“, pokusili se o umění, a na to je o Vánocích minimum prostoru, do kterého se u většiny našinců vejde jen Popelka a Rybovka. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Může za to snad ta atmosféra prázdného kina, když místo na levnou neděli jdete v předraženej pátek, nebo se snad Vánoce dostávají pod kůži nám, kteří žijí v domnění, že je léto? Ať tak či onak, návštěvu kina jsem si náramně užil. Nic jsem neočekával, prostě si dřepnul na prdel a nechal se pohltit vánocemi. Vtip střídal dojemnou scénu, úsměv střídal slzy v očích. V obchodních centrech se mi snaží vnutit Vánoce už od října, kapry prodávají se stromečky už taky nějaký ten pátek, ale až po zhlédnutí tohoto filmu mám opravdu pocit, že Vánoce jsou tady... A na závěr, nic nevylepší ten pocit z filmu, jako když po vyřknutí, že mi hodně připomíná přes deset let starou Lásku nebeskou, uslyším, že Láska nebeská je blbost. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama