Reklama

Reklama

Pohotovost

(seriál)
USA, (1994–2009), 249 h 36 min (Minutáž: 44–88 min)

Tvůrci:

Michael Crichton

Režie:

Jonathan Kaplan, Lesli Linka Glatter, Laura Innes, Mimi Leder (více)

Hrají:

Anthony Edwards, George Clooney, Julianna Margulies, Noah Wyle, Laura Innes, Laura Cerón, Maura Tierney, Goran Višnjič, Deezer D, Yvette Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(15) / Epizody(331)

Obsahy(1)

Každý den svádí lékařský tým chicagské pohotovosti vzrušující boj o záchranu lidských životů. Zároveň řeší i své soukromé problémy... (TV Nova)

Recenze (217)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Doktor Carter je sympaťák, kterého provázíme od jeho lékařských začátků, u loučení Anthonyho Edwardse (dr. Green) s Pohotovostí jsem se regulérně rozbrečela, románek Gerge Clooneyho (Doug Ross) se sestrou Hatawayovou je prostě srdcervoucí, na doktora Kovace (Visnjic) se vážně dobře kouká, no a pak tu máme asi desítku ostatních důležitých postav, které jsou bez výjimky zajímavé a divákovi sympatické. Navíc má Pohotovost švih, humor, skvělý scénář. Když na ni začnete koukat, hrozí, že nebudete moct přestat. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Právom najlepší nemocničný seriál. A jeden z najlepších seriálov 90.rokov. Seriálu som v deväťdesiatych rokoch podľahol, zakaždým som čakal na nový diel, čo sa tam bude diať, aký prípady budú doktori riešiť a tiež ma zaujímali ich osudy. Tento seriál ukazuje nielen lekárov ako pracujúce mašiny, ale aj ako ľudí s ich starosťami a tiež je to jeden z tých seriálov, ktorý "vysvetľuje" prečo je napríklad v tomto zamestnaní veľa zväzkov medzi ľuďmi z jedného pracoviska. Sú tu neustále, ich hlavou denne aj mimo práce prebieha stovka otázok o ľuďoch, o ktorých sa starajú a to ich zbližuje. Určite odporúčam. ()

Reklama

newt17 

všechny recenze uživatele

Říct, že je tento seriál realistický, je poněkud troufalé. Věřím, že všechny medicínské případy se takto někde mohly stát, ovšem ne na jednom místě a v takové koncentraci. Co už je trochu na pováženou, je tvrzení, že by všichni doktoři a sestry na pohotovosti byli tak snaživí a ochotní. Obojí je nebetyčný extrém. Ale copak by méně extrémní seriál byl tak poutavý bez přestávky už 13 let? Odpověď je jasná. Bezkonkurenčně nejlepší nekomediální seriál, co je možné v televizi vidět. Pokud jste v Pohotovosti nováček a děsí vás představa shánění a sledování bezmála tří stovek dílů, začněte klidně tím, co v televizi běží zrovna teď. Pokud vás její kouzlo dostane, k tomu prošvihnutému se jistě rádi vrátíte, třeba až Prima bude znovu reprízovat. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Najlepší seriál z nemocničného prostredia. Pamätám si, že som tento seriál hltal pohľadom a nedočkavo čakal v televízií na pokračovanie, kedže som ešte nemal PC. Výborný seriál so zaujímavými postavami a príbehmi. V súčasnosti sa mi ani nechce veriť, akí známi herci hrali v seriáli vedľajšie postavy. V podstate hviezdy súčasných seriálov. Perfektný seriál a želám si reprízu v TV. 5* 95% ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Napínavý a rozhodně nestagnující seriál neustále udržující vaši pozornost. Díky Pohotovosti jsem si k Vánocům přála Velký lékařský slovník, ve kterém jsem pak hledala všechny ty složité názvy, kterými se to tam jen hemží. Z tohoto seriálu tudíž mám své "základní medicínské znalosti", kterými občas "ohromím" mé známé. ()

Galerie (861)

Zajímavosti (49)

  • Ve třetí epizodě 1.série si jednu z postav zahrála Rosemary Clooney, teta George Clooneyho. (ČSFD)
  • Epizóda mala spomedzi všetkých vysielaných seriálov na amerických televíziách najvyššiu sledovanosť. (Real Tom Hardy)
  • Keď Lydia Woodward písala scenár pre epizódu, ešte netušila, že sa réžie chopí Tarantino. Po zistení sa pokúsila urobiť scenár "hnusnejší". (Real Tom Hardy)

Související novinky

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama