foto

Zuzana Ďurdinová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Malá mořská víla
2004 Van Helsing
2002 Waterloo po česku
1995 Hazard

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
2006 Místo v životě (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Co je s Kamilou? (S01E35)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)

TV pořady

1998 DO-RE-MI (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace