foto

Zuzana Ďurdinová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Malá mořská víla
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Van Helsing
2002 Waterloo po česku
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1995 Hazard

TV pořady

1998 DO-RE-MI (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace