foto

Ondřej Zach

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Brno je zlatá loď (S01E12)
2011 Muži v naději
2010 Občanský průkaz
2006 Účastníci zájezdu

Dokumentární

2011 Jak se točil seriál Terapie (TV film)

TV pořady

1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 Em a On
2010 Tantra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace