foto

Karl Yune

  • nar. 16.4.1975 (42 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se a vyrůstal ve Washington D.C.. Je rozený Američan s korejským původem. Studoval obchod, literaturu a filozofii. Později změnil hlavní obor na herectví, které dokončil na Columbia University. Po ukončení studií se z něj stal divadelní herec v New Yorku. Za své role sklidil chválu kritiky i fanoušků. 

Během jeho divadelní kariéry si Karla všiml Edward Zwick, který mu později doporučil, aby se přestěhoval do Los Angeles. Karl se tímto inspiroval a skutečně se přestěhoval. Chvíli po tomto, obdržel nabídku na pětiletou smlouvu do seriálu Všechny moje děti. Natáčení se ovšem odehrávalo v New Yorku. Karl se rozhodl raději tuto nabídku odmítnout a zůstal v Los Angeles.

Později si zahrál ve filmech jako je Anakonda: Honba za krvavou orchidejí, Gejša nebo Ocelová pěst. Jeho poslední televizní role je v seriálu Arrow. 

Momentálně žije a pracuje v Los Angeles.

Jakub "Morzan" Kučík

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Invitation
2011 Ocelová pěst
2007 Heoseu
2005 Freezerburn
Gejša
3in 3saek Reobeu seutori: Sarang jeulgam
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Miracle Mile

TV seriály

2015 Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
Al Sah-Him (S03E21)
další epizody (13)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Natáhni svůj luk (S03E07)
Vinen (S03E06)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace