foto

Karl Yune

  • nar. 16.4.1975 (44 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Narodil se a vyrůstal ve Washington D.C.. Je rozený Američan s korejským původem. Studoval obchod, literaturu a filozofii. Později změnil hlavní obor na herectví, které dokončil na Columbia University. Po ukončení studií se z něj stal divadelní herec v New Yorku. Za své role sklidil chválu kritiky i fanoušků. 

Během jeho divadelní kariéry si Karla všiml Edward Zwick, který mu později doporučil, aby se přestěhoval do Los Angeles. Karl se tímto inspiroval a skutečně se přestěhoval. Chvíli po tomto, obdržel nabídku na pětiletou smlouvu do seriálu Všechny moje děti. Natáčení se ovšem odehrávalo v New Yorku. Karl se rozhodl raději tuto nabídku odmítnout a zůstal v Los Angeles.

Později si zahrál ve filmech jako je Anakonda: Honba za krvavou orchidejí, Gejša nebo Ocelová pěst. Jeho poslední televizní role je v seriálu Arrow. 

Momentálně žije a pracuje v Los Angeles.

Jakub "Morzan" Kučík

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Invitation
2011 Ocelová pěst
2007 Heoseu
2005 3in 3saek reobeu seutori : sarang jeulgam
Freezerburn
Gejša
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
미라클 마일

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Die He Said (S01E08)
2015 Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
Al Sah-Him (S03E21)
další epizody (13)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Natáhni svůj luk (S03E07)
Vinen (S03E06)
další epizody (6)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Journey to the End of the Knight (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace