foto

Petr Šícha

  • nar. 29.1.1954 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Režisér Petr Šícha je synem herečky Niny Jiránkové. Režijně debutoval v roce 1978 filmem Zvyk. Je režisérem filmů Silnější než já, Přátelé Bermudského trojúhelníku a televizních filmů Den D Dáši B a Řetězová reakce.

Zdroj: PegasFilm

Režijní filmografie

2013 Obchodníci
2012 Školní výlet
2010 Bastardi
1990 Den D Dáši B (TV film)
Silnější než já
1989 Řetězová reakce (TV film)
1987 Přátelé Bermudského trojúhelníku
1978 Zvyk (studentský film)

TV pořady

2011 Uchem jehly (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace