foto

Christine Evangelista

  • nar. 27.10.1986 (33 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krev šampiona
Long Nights Short Mornings
2015 Stážista
The Adversaries (TV film)
2014 Red Butterfly
2012 Alter Egos
2011 Underground
Uprchlý vězeň
2010 Harvest
2009 Jonesovi
Pan Dokonalý
2008 9th Circle, The
2007 Goodbye Baby

TV seriály

2020 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Parents' Weekend (E04)
2018 The Arrangement (TV seriál)
The Long Game (S02E01)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
Sins (S01E09)
The Betrayal (S01E08)
další epizody (9)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Zazpívej (S07E07)
Cela (S07E03)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Vždycky zodpovídáš (S06E06)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
A Dark Day (S02E20)
Virgin Skin (S02E14)
Tonight's the Night (S02E13)
další epizody (5)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
666 Park Avenue (TV seriál)
The Comfort of Death (E10)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
Ve službách FBI (TV seriál)
Caffreyho kopie (S02E03)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
The Devil's Zoo (E08)
Rabbit at Unrest (E07)
The Great Ape Escape (E06)
další epizody (8)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
House of Cards (S16E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky