Až příliš hladce to zapadá mezi ostatní pořady na Hallmarku.(14.2.2010)

Výborné právnické drama. První řada nemá výrazně slabšího dílu. Scénáře jsou promyšlené a inteligentní. I když má hlavní dějová linka neoriginální záplatku, vůbec nepůsobí ohraně. Zajímavě napsané postavy, u kterých si nikdy nejste jistí toho, co v zápětí udělají. A přestože casting neobsahuje žádné velké jména, herecké výkony jsou na velmi dobré úrovni. Zejména pak Julianna Margulies je opravdový tahoun celého příběhu. 2. řada zaznamenala pád na kvalitě, ale pořád je to jeden z těch nadprůměrných seriálů, které televize nabízí. 3. řada stále baví. Herci jsou parádní. 5* je zasloužených.(16.10.2009)

Typický odpolední detektivní/právnický. Jediný rozdíl je v tom, že se Dobrá manželka snaží přijít s backgroundovým příběhem, který se táhne napříč sériema, ovšem výsledek je značně polovičatý. Detektivní/právnická linka nemá tah na branku a poskrovnu dávkovaný příběh točící se okolo Alicii je na dlouhé lokte a postrádá šťávu. Čili si de facto neužijete ani toho, ani onoho. Během sledování seriálu navíc trpím mučivou touhou Alicii rozcuchat vlasy, protože z té její uhlazenosti je mi nanic. Rozcuchat vlasy by vlastně potřeboval celý seriál.(29.7.2011)

Bezkonkurenčně nejlepší seriál nové sezóny! Bezchybná Julianna Marguiles, zajímavá zápletka a ještě zajímavější případy. Každotýdenní čekání je utrpením!(7.2.2010)

Zatial do 3x22. Vobec netusim, cim to je, ale na novu epizodu sa kazdy tyzden tesim ovela viac nez na mnohych inych, akcnejsich a vtipnejsich, serialov. Nevzdavajte po prvych epizodach. Btw, 3x14 je naozaj podarena epizoda.(28.5.2010)

• danecek24

Zlatý Glóbus - cena (1) - 67. ročník (za rok) 2009 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Julianna Margulies + nominace (4) - 68. ročník 2010 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Julianna Margulies, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Chris Noth, 69. ročník 2011 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Julianna Margulies(17.1.2011)

Jsem docela na vážkách, co se zhodnocení tohoto seriálu týče. Některé díly jsou dobré, některé horší, pár jich mohlo posloužit dokonce i jako moderní nástroj k mučení, ale zároveň bylo i několik excelentních dílů. Vedlejší děj kolem postav většinou beru jako jakousi síť (v některých případech i záchrannou), která má napomoci propojení jednotlivých díl. Tady to bohužel neplatí.(25.1.2012)

Kdybych napsala, že se mi to nelíbí, tak bych kecala, kdybych napsala, že se mi to líbí, tak taky. Mám pocit, že Američani natočili jeden straaaaašně dlouhej seriál, jehož první díl je třeba seriál Sex ve městě, druhej třeba Plastická chirurgie, s.r.o. a toto by mohl být třeba třetí díl. Hlavní hrdinka je dost zajímavá postava i herečka, ale co je to proboha platné, když ty postavy prostě "nejsou lidi". Z většiny z nich je mi ouzko, bez ohledu na to, jestli je ta postava "kladná" nebo "záporná". Já to kolikrát vlastně ani nepoznám.(24.2.2010)

1. série: 4,5/5; 2. série 5/5.(18.5.2011)

Konečně seriózní a inteligentní seriál z právnického prostředí! A Julianna Margulies má nádherný úsměv... ;-)(8.7.2011)

Nějak jsem zatím nepřišla na nic, co by mi vadilo.....až mě překvapuje, jak jsem se na tom stala zavislá. Takhle jsem snad žádné seriálové postavě nikdy nefandila.....no možná Dexterovi.(28.12.2010)

Trochu sablona, ale prijemny. Hlavne herecky. Margulies paradni.(2.9.2010)

V éteri bolo veľa pozitívneho šumu o tomto seriáli a tak mi nedalo a zapozerala som sa. A úplne chápem prečo. Good Wife je totiž veľmi kvalitná právnická dráma so zaujímavou dlhodobou dejovou líniou, ktorú možno označiť za jednu z najinteligentnejších procedurálok ever. Navyše má seriál výborné obsadenie - od geniálnej Julianny Margulies a Matta Czuchryho, cez Christine Baranski, Archie Panjabi a Chrisa Notha až po Alana Cumminga a Josha Charlesa.(7.10.2010)

Až překvapivě dobrý seriál, který vlastně není až tolik právnickým dramatem, jak na první pohled vypadá. Skvělá vykopávací pointa dává celému příběhu velmi silný drive. Otázkou je, co si tvůrci počnou po vyřešení hlavního dramatického oblouku... 90%(25.10.2009)

l 1. séria » --% l l 2. séria » --% l l 3. séria » --% l(4.5.2012)

Já ten seriál miluju! Julianna dozrála jak víno a je jako Alicia dokonalá - tvrdý právník, loajální manželka, která ale má své hranice, milující matka, dobrý člověk...jo a jen tak mimochodem je krásná. Jednotlivé díly na sebe příliš nenavazují, kromě hlavní linky vztahu Alicie a Petera. Jednotlivé právnické případy jsou zajímavé, nejde ani tak o jednotlivé kličky, ale o to, jak celá firma funguje a jaké jsou vztahy v ní a v tom je to jiné než seriály z tohoto prostředí. Nejde o čistou zábavu, má to docela hloubku a diváky seriál nechce prvoplánově okouzlit a poblouznit....vztah se zde vyvíjí pomalu a o to je kvalitnější. A já se nemůžu dočkat dalšího dílu.(17.9.2011)

Výborné herecké výkony, dobré případy a mezi Margulies a Joshem Charlesem to neskutečně vře. Já jim osobně moc fandím.(17.7.2010)

dost připomíná ally mcbeal, ale naštěstí zde není všechno to, co mě na ally štvalo...(1.8.2011)

Na konci 3. sezóny je pro mě Alicia naprosto nezajímavá...nj, ale koukat budu i nadále.(19.4.2012)

4/5, protože mě tenhle seriál snad jako první věc naplnil entusiasmem do svýho studia práv, a to i přesto, že povětšinou ukazuje právníky jako ziskuchtivý sobce.. a jedna hvězda navíc za dokonale přirozenou Juliannu Margulies, který věřím naprosto každý její slovo a výraz, a stala se rázem mou nejoblíbenější filmovou/seriálovou postavou. A díl ve stylu 12 Angry Men pro mě osobně dodal celýmu seriálu ještě body navíc :)(9.8.2011)

<< předchozí 1 2