foto

Ági Gubíková

  • nar. 4.2.1977 (39 let)
    Želiezovce, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ako už meno napovedá, Ági Gubíková je herečka maďarskej národnosti, ktorá však má za sebou účinkovania aj v slovenských či českých filmoch. Prvýkrát sme ju mohli vidieť v jednej z poviedok filmu ŠESŤ STATOČNÝCH (1999). O rok neskôr si zahrala v študentskom filme POSLEDNÁ VEČERA (2000). Nastal menší útlm, ale len pre slovenského diváka, herečka totiž účinkovala prevažne v maďarských filmoch. Prelomovou sa stala jej úloha Zory vo filme MALÉ OSLAVY (2008), kde vynikol nielen jej herecký talent, ale divákov zaujal aj maďarský prízvuk a najmä sexy figúra Ági. Malú rolu mala aj vo filme POKOJ V DUŠI (2009). Na plátne sa objavila v českom veľkofilme ROMÁN PRO MUŽE (2010), kde jej sexepíl ocenil Miroslav Donutil, ktorý po nej ako recepčnej vyštartoval.

Ági Gubíková je nielen zvodná, ale aj úspešná. Veľa divákov to asi nevie, ale Maďarka dostala v roku 2008 ocenenie za najlepšiu herečku v Maďarsku za jej účinkovanie vo filme Panika. Ocenenie to je určite prestížne, kritici hovoria o maďarských Oscaroch. Okrem toho bola ocenená ako talent roka na festivale Divadelná Nitra.

Herečka s čokoládovými vlasmi účinkuje okrem iného v mnohých maďarských seriáloch a takisto hráva v maďarskom divadle. Rada počúva Santanu, The Doors, Elvisa a Amy Winehouse.

Ladislav "megajalec" Odráška

Herecká filmografie

2016 Zádušní oběť (TV film)
2015 Eva Nová
Líza, liščí víla
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Babie leto
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Nejem, nõm, csajom
2011 Hacktion (TV seriál)
2010 Román pro muže
2009 Otec (studentský film)
2008 Malé oslavy
2000 Posledná večera (studentský film)
1999 Šest statečných

TV pořady

2014 Kukátko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace