foto

Maxine Peake

  • nar. 1974
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Funny Cow
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2014 Keeping Rosy
Teorie všeho
Ztrácení
2013 Běž a skoč!
Keeping Up with the Joneses
The Village (TV seriál)
2012 Best Laid Plans
Místo nahoře (TV film)
Private Peaceful
Rachael
V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl) (TV film)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Edge
Secret Diaries of Miss Anne Lister, The (TV film)
2009 Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
Vraždy v Yorkshiru: 1980
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Ďáblova pouta (TV film)
Fairy Tales (TV seriál)
Hancock & Joan (TV film)
Malá Dorritka (TV seriál)
Placebo (TV film)
Vyhazovači
2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
Já jsem Bob
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Faith (TV film)
Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
Mrazivá řeka
Stealing Up
2004 Christmas Lights (TV film)
Shameless (TV seriál)
2003 Early Doors (TV seriál)
2002 Všechno nebo nic
2001 Hamilton Mattress (TV film)
Linda Green (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Girls' Night
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 Anne Listerová (TV film)

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace