foto

Kiran Sonia Sawar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Diana a já (TV film)
The Boy with the Topknot (TV film)
2016 Murdered by My Father (TV film)
2014 Doug & Steve's Big Holy Adventure

TV seriály

2019 Pure (TV seriál)
2018 Deep State (TV seriál)
Old Habits (S01E01)
Next of Kin (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Snatches: Moments from Women's Lives (TV seriál)
2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Oheň z nebes (S05E14)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Crocodile (S04E03)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Iljany Zakajevové (S02E04)
Příběh Curtise Ballarda (S02E03)
Příběh Kate Crawfordové (S02E02)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace